Hezký den, to má být skvělá zpráva???? Na vašich stránkách je u této položky uveden termín dodání do pěti pracovních dnů. A vy po mi po šesti pracovních dnech napíšete, že hurá...už bylo připraveno k odeslání????
Jsem vaším jednáním a přístupem hodně zklamaná.
Vážený zákazníku, vážená zákaznice,
s radostí oznamujeme, že níže uvedené zboží bylo právě připraveno k odeslání a v nejbližší době bude předáno dopravci a doručeno na Vámi uvedenou adresu.
Vaše zboží
KM10643601
Žižkova 501
436 01 Litvinov 1
Česká republika
Osobní číslo pro sledování zásilky:
40152918017
(Kliknutím na číslo zásilky nebo tlačítko Sledovat zásilku budete přesměrován/a na stránku pro sledování zásilky)
Vzhledem k nutnosti přenosu dat se někdy může stát, že celý proces bude chvilku trvat. V takovém případě Vás prosíme o trpělivost.
Na osobním účtu naleznete údaje o své objednávce a můžete kdykoliv spravovat i své osobní údaje. Pokud ještě nemáte svůj osobní účet, můžete se kdykoliv zaregistrovat.
Navštivte nás opět brzy na lidl-shop.cz a nechte se okouzlit některou z dalších nabídek.
Těšíme se na Vás příště!
Zdraví Vás
Váš tým Lidl
EET Režim: běžný; Účtenka: 8506055650; Datum a čas: 26.06.2019, 20:02:09; Částka: 2290.00 Kč; Číslo provozovny: 2341; Pokl. zařízení: 01; DIČ: CZ26178541
FIK:c2aed759-4197-4771-85ef-1c9828073830-06 ; BKP:46658603-52075B03-B7A48A71-308ECF82-5E795899
CYBEX Autosedačka Solution X-Fix 2019
neuvádět klamavé informace. Nelze se na vás spolehnout
Prodávající je povinen dodat zboží v čase ujednaném ve smlouvě. Pokud tak neučiní, porušil svou smluvní povinnost a v takovém případě odpovídá za škodu, která by spotřebitelce vznikla v důsledku prodlení prodávajícího. Žádá-li však spotřebitelka náhradu škody, musí prokázat, že jí škoda vznikla, a že existuje příčinná souvislost mezi vznikem škody a porušením smluvní povinnosti ze strany prodávajícího.
Dobrý den, paní Flemrová,
velmi nás mrzí, že jsme Vám zboží nedodali včas. Zřejmě k nám do republiky putovalo z některého ze zahraničních skladů, proto se termín dodání prodloužil. Za chybně uvedené informace u zboží se velmi omlouváme a doufáme, že ze sedačky přece jen budete mít radost.
Děkujeme za upozornění na chybnou hlášku a přejeme Vám pěkný víkend.
Lidl Česká republika