Dobrý den,využil jsem službu Chip Tuning řídící jednotky u firmy ABC tuning ,ale k žádně změně nedošlo,zaplatil jsem tři tisíce .Nalákali mě na slevu,kterou nabízeli v Globusu u Brna dne 31.5.2014 ,poté jsem zjistil,že jsem žádnou nedostal a že k žádné upravě řídící jednotky nedošlo .Slibovali mi větší výkon ze 110 kW na 132 kW a snížení spotřeby až o 15% ,kterou jsem také nepocítil . Poté jsem si přečetl recenze na tuhle firmu ,kde jsem zjistil,že tahle firma okrádá všechny své zákazníky a k žádné změně nedochází ,akorát mlží a dále okrádají . Auto - škoda Octavia I ,r.v.2003,Barva:zelená metalíza , Obsah : 1.8T ( 110 kW ) ,počet najetých kilometrů 158 976
Chip Tuning - zvýšení výkonu -snížení spotřeby
Vrácení peněz
Má-li spotřebitel potvrzení o úpravě (lze doložit i svědeckou výpovědí), doporučujeme ihned uplatnit reklamaci a požadovat uvedení věci do stavu, který bude odpovídat uzavřené smlouvě. Na vyřízení reklamace má společnost max. 30 dní od jejího uplatnění.
Společnost SERVIS ZK ČR s.r.o. nereagovala na naši výzvu k řešení stížnosti. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena. Případné spory mohou být tedy řešeny pouze v soudním řízení, nikoliv prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz.