NORMUS s.r.o.

#3405Roxyparfums.cz padělek

9 měsíců 11 dnů 1 hodina

05.06.2014, před 11 lety

Petr Jungbauer

Na roxyparfums.cz jsem si koupil parfém Chanel. Po otevření jsem zjistil, že se jedná o padělek. Obratem jsem ho poslal zpět a reklamoval podle reklamačního řádu. K reklamaci se mi v zákonné lhůtě nikdo nevyjádřil i přesto, že jsem ji několikrát urgoval emailem.

Chanel Coco Mademoiselle 100ml Kód produktu: 222027, cena 2758,- s dopravou

vrácení peněz

6.6.2014 11:22, před 11 lety

V případě, že není reklamace vyřízena dle § 19 odst. 3 zákona o ochraně spotřebitele do 30 dnů, považuje se to za podstatné porušení smlouvy, na základě kterého může spotřebitel od kupní smlouvy odstoupit a žádat vrácení uhrazených finančních částek.

16.3.2015 15:46, před 10 lety

Společnost NORMUS s.r.o. byla o podané stížnosti informována. Bohužel doposud neprojevila zájem se k ní vyjádřit. jelikož je služba VašeStížnosti.cz založena na principu dobrovolnosti, jsme nuceni stížnost uzavřít. Případný spor může být tedy řešen pouze v soudním řízení, přičemž před podáním žaloby by bylo třeba zaslat tzv. předžalobní výzvu podle §142a občanského soudního řádu. S faktickým vymáháním nároku by však v tomto případě mohly být spojeny obtíže.