NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

#34224Neoprávněně naúčtovaný poplatek

3 dny 16 hodin

18.07.2019, před 5 lety

Jiří Tichý

Objednal jsem u Vás přípravek Prostaxin a dodávku zaplatil jednorázově na celý rok. Přesto opakovaně dostávám složenku na měsíční splátku, ačkoliv jsem telefonicky žádal o zrušení zasílání složenek. (Tentýž problém jsem předtím měl již i s přípravkem Omega Forte)

Jedná se o var. symbol 553075, spec. symbol 10121954

Prosím uveďte ve Vaší evidenci do pořádku.

19.7.2019 11:11, před 5 lety

Požaduje-li společnost pro spotřebiteli úhradu peněžních prostředků za zboží, musí být schopná prokázat, že k tomu má právní důvod.

22.7.2019 09:11, před 5 lety

Vážený pane Tichý,

děkujeme Vám za zaslaný podnět.
Potvrzujeme Vám přijetí platby ve výši 2519 Kč, která byla na náš účet připsána dne 27.5.2019. Složenky byly automaticky vygenerovány a zaslány naším systémem, dle předchozího programu splátek. Neberte na ně, prosím, zřetel, roční balení produktu ProstaXin bylo plně uhrazeno. K dnešnímu dni jsme jednorázovou úhradu spárovali s příslušnými fakturami a složenky, spolu s informačními materiály, Vám budou zasílány již jen s nulovou hodnotou.

Za způsobené potíže se Vám omlouváme.

Děkujeme za pochopení a přejeme Vám hezký den.

NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

22.7.2019 10:42, před 5 lety