v polovině dubna jsem si objednala čistící prostředky,dne 22.4.2014 jsem je zaplatila.Bylo mi odepsano ,ze nejsou na skladě a pak,že už se nemůžou sehnat,emailem jsme se dohodli na vraceni penez,bohuzel od te doby se nic nedeje,presto jsem je ještě dvakrat kontaktovala pisemně,dvakrat volala( stále ujištovali,že penize vrati),pani dokonce tvrdila ,že už nekdo platbu poslal a 2.6 jsem napsala i na reklamační oddělení,kde automaticky potvrdí prijeti zpravy a od te doby se mnou nikdo nekomunikuje.
Vrácení peněz
Pokud společnost peníze nevrátila v dohodnuté době, doporučujeme spotřebitelce zaslat společnosti tzv. předžalobní výzvu dle § 142a občanského soudního řádu, v níž je nutné poskytnout společnosti dodatečnou dobu ke splnění povinnosti s upozorněním, že v případě marného uplynutí této lhůty se spotřebitelka obrátí na příslušný soud s návrhem na vydání platebního rozkazu. Výzvu je žádoucí zaslat doporučeně, nejlépe s dodejkou.
Spotřebitelka nám sdělila, že stížnost je již vyřešena, peníze od společnosti obdržela hned druhý den.