Alza.cz a.s.

#3430Neuznané odstoupení od smlouvy i přes 4 řádné reklamace

9 měsíců 21 dnů 19 hodin

09.06.2014, před 11 lety

Vendula Sedláková

mám opravdu špatnou zkušenost s Alzou, jelikož jsem si u nich koupila notebook, který jsem musela posílat již 4x na reklamaci. Odmítli mi vrátit peníze a tak jsem se rozhodla obrátit na Českou obchodní inspekci. Zároveň píši i Vám.

Požaduji odstoupení od smlouvy a vrácení peněz, tedy jen to, na co mám ze zákona nárok.

10.6.2014 10:26, před 11 lety

V případě, že spotřebitel uplatňuje reklamaci pro čtvrtou různou vadu, která se vyskytla po opravě, má právo požadovat odstoupení od kupní smlouvy z důvodu opakovaného výskytu vad. Tento nárok je nutné uvést do reklamačního protokolu, který je pro prodejce v případě uzanání reklamace závazný.

31.3.2015 13:08, před 10 lety

Společnost Alza.cz a.s. byla o podané stížnosti informována, ale neprojevila zájem se k ní vyjádřit. Jelikož je služba VašeStížnosti.cz založena na principu dobrovolnosti, rozhodli jsme se případ uzavřít z důvodu nereakce podnikatele.