T-Mobile Czech Republic a.s.

#34395Nefunkční magenta 1

1 hodina 44 minut

26.07.2019, před 5 lety

Lucie Moravcová

Mám tarif se 100 SMS a 100 minut volání jsem v magente 1 tudíž by volání a SMS mezi členy magnety měli být zdarma. Bohužel se mi stále SMS i hovory ocitají z volných minut a SMS a někdy i za ně platím již jsem podala reklamaci ale bez odezvy.
Praha 9 černý most

Magenta 1

Ráda bych aby volání a SMS byli opravdu jak inzeruji zdarma a neodecitali se mi, nebo kompenzaci v podobě SMS zdarma

26.7.2019 08:40, před 5 lety

Pokud spotřebitel s vyúčtováním služeb nesouhlasí, je třeba uplatnit reklamaci. Reklamaci na vyúčtování ceny je spotřebitel oprávněn uplatnit bez zbytečného odkladu, nejpozději do 2 měsíců ode dne dodání vyúčtování ceny za poskytnutou službu. Společnost je povinna vyřídit reklamaci bez zbytečného odkladu, nejpozději do 1 měsíce ode dne doručení reklamace. Doručení vyřízení reklamace musí být provedeno prokazatelným způsobem.

V případě, že společnost reklamaci zamítla, může se spotřebitel do jednoho měsíce ode dne doručení vyřízení reklamace obrátit na Český telekomunikační úřad s námitkou proti vyřízení reklamace (vzorový formulář je možné vyhledat na webové adrese www.dtest.cz/clanek-3295/namitka-k-ceskemu-telekomunikacnimu-uradu-proti-vyrizeni-reklamace-sluzby-elektronickych-komunikaci). Řízení je zpoplatněno (100,- Kč) a pracovníci Českého telekomunikačního úřadu na základě dodaných podkladů rozhodnou, zda společnost postupovala správně, či ne.

Společnost T-Mobile Czech Republic a.s. se rozhodla nevyužít možnosti smírného řešení sporů a nadále je ochotna s nespokojenými zákazníky komunikovat pouze prostřednictvím své infolinky a oddělení stížností. Případný spor by mohl být řešen pouze před Českým telekomunikačním úřadem, nikoliv prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz, která je založena na principu dobrovolnosti.