XXX Dating

#34476Chtěl bych zrušit svuj učet VIP

1 měsíc 2 dny 21 hodin

30.07.2019, před 5 lety

Michal Radla

u společnosti xxxdating.com zaplatil VIP členství na jeden rok a to 199 kč. Po zaplacení se mi ovšem strhla částka 2 388 Kč. Týden po zaplacení jsem jim na adresu zaslal výpovědní smlouvu o zrušení profilu a navrácení částky 2 189 Kč do 14 dní. 199 Kč za první měsíc jsem do požadované částky nezahrnoval. Odpověď mi na email přišla překvapivě rychle a to taková, že nyní jsem vypovězen a jestli si přeji smazat profil okamžitě. S tím jsem souhlasil a ještě se zmínil o navrácení částky na můj bankovní účet. Znovu mi přišlo potvrzení o tom, že můj profil je nyní smazán z jejich databáze. O penězích se ale nezmínili. Já mám ale pořád obavy z toho, že moje členství nebylo řádně zrušeno a mě se tak nadále budou z bankovního účtu strhávat peníze.

prosím o pomoc

chci jenom zrušit učet aby si už nebrali peníze

1.8.2019 10:33, před 5 lety

Pokud prodejce uvádí jinou cenu, než je cena skutečná, jedná se o klamavou obchodní praktiku.

V případě, že spotřebitel zaslal výpověď, byla smlouva ukončena. Pro jistotu doporučujeme uchovat všechny relevantní dokumenty (potvrzení výpovědi, odpovědi společnosti potvrzující ukončení smlouvy).

Spotřebitel může také kontaktovat svoji banku a pro jistotu nechat platební kartu zablokovat, aby nemohlo dojít k svévolnému stažení další částky z účtu.

Vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční podnikatelský subjekt (zahraniční subjekt se sídlem na Kypru), doporučujeme spotřebiteli, aby se v případě nevyřešení situace v mimosoudním řešení sporů, obrátil na Evropské spotřebitelské centrum při České obchodní inspekci na internetových stránkách www.evropskyspotrebitel.cz, které bezplatně, rychle a efektivně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiného členského státu EU, Islandu nebo Norska.

2.9.2019 16:11, před 5 lety