Nebeslev s.r.o.

#3454Nedodané zboží ani peníze

9 měsíců 18 dnů 18 hodin

12.06.2014, před 11 lety

Alena Pátíková

V řervnu 2013 jsem si objednala Vibrační plošinu Crazy fit v ceně 3990 Kč + 150 Kč poštovné.Až do prosince r.2013 jsem byla telefonicky i emailem, že měli smúlu na společnosti se kterými spolupracovali a meli zboží dodat. V lednu 2014 ujišˇˇtovali, že dají vše do pořádku a pošlou na účet peníze.Dodnes nemám nic, jen
číslo obj.0883545514.Sama jsem mnohokrát telefonovala, až vypli telefon,urgovala stížnost emailem.

Vibrační plošina Crazyfit

Ráda bych své peníze 3990Kč dostala zpět!

13.6.2014 11:07, před 11 lety

Společnost Nebeslev s.r.o. je v současné době v insolvenčním řízení. Pokud se již nestalo, doporučujeme přihlásit pohledávku do insolvenčního řízení - viz https://isir.justice.cz/isir/ueu/evidence_upadcu_detail.do?id=ca8bb54e-374d-41ba-abce-eaad508b2c9b a https://isir.justice.cz/isir/common/stat.do?kodStranky=FORMULAR.

Obvykle je slevový portál pouze zprostředkovatelem, tudíž se lze domáhat plnění po dodavateli zboží nebo poskytovateli služeb. V těchto případech bude třeba zjistit, jaký je vztah mezi společností a obchodníkem, který měl dle smlouvy plnit. Vůči obchodníkovi, pokud také není v insolvenčním řízení, by bylo nutné domáhat se právních nároků soudní cestou. Před samotným podáním k soudu doporučujeme zaslat předžalobní výzvu dle § 142a občanského soudního řádu (http://www.dtest.cz/clanek-3511/predzalobni-vyzva)a až následně podat žalobu. Zároveň doporučujeme kontaktovat vhodného advokáta ( http://vyhledavac.cak.cz/Units/_Search/search.aspx ), který by se případu věnoval a při případném ústním jednání spotřebitele zastupoval.

31.3.2015 13:22, před 10 lety

Společnost Nebeslev s.r.o. na podanou stížnost nereagovala, tudíž jsme nuceni ji uzavřít pro nereakci subjektu.