V řervnu 2013 jsem si objednala Vibrační plošinu Crazy fit v ceně 3990 Kč + 150 Kč poštovné.Až do prosince r.2013 jsem byla telefonicky i emailem, že měli smúlu na společnosti se kterými spolupracovali a meli zboží dodat. V lednu 2014 ujišˇˇtovali, že dají vše do pořádku a pošlou na účet peníze.Dodnes nemám nic, jen
číslo obj.0883545514.Sama jsem mnohokrát telefonovala, až vypli telefon,urgovala stížnost emailem.
Vibrační plošina Crazyfit
Ráda bych své peníze 3990Kč dostala zpět!
Společnost Nebeslev s.r.o. je v současné době v insolvenčním řízení. Pokud se již nestalo, doporučujeme přihlásit pohledávku do insolvenčního řízení - viz https://isir.justice.cz/isir/ueu/evidence_upadcu_detail.do?id=ca8bb54e-374d-41ba-abce-eaad508b2c9b a https://isir.justice.cz/isir/common/stat.do?kodStranky=FORMULAR.
Obvykle je slevový portál pouze zprostředkovatelem, tudíž se lze domáhat plnění po dodavateli zboží nebo poskytovateli služeb. V těchto případech bude třeba zjistit, jaký je vztah mezi společností a obchodníkem, který měl dle smlouvy plnit. Vůči obchodníkovi, pokud také není v insolvenčním řízení, by bylo nutné domáhat se právních nároků soudní cestou. Před samotným podáním k soudu doporučujeme zaslat předžalobní výzvu dle § 142a občanského soudního řádu (http://www.dtest.cz/clanek-3511/predzalobni-vyzva)a až následně podat žalobu. Zároveň doporučujeme kontaktovat vhodného advokáta ( http://vyhledavac.cak.cz/Units/_Search/search.aspx ), který by se případu věnoval a při případném ústním jednání spotřebitele zastupoval.
Společnost Nebeslev s.r.o. na podanou stížnost nereagovala, tudíž jsme nuceni ji uzavřít pro nereakci subjektu.