Zlatovánek spol. s r.o.

#34551Nevhodné chování řidiče

1 měsíc 28 dnů 10 hodin

02.08.2019, před 5 lety

Ilona Vacková

Dnes v 10:09 jsem jela ráno autobusem z Nové Vsi u Litomyšle do Litomyšle. Autobus má číslo Bus 680827. Řidič tohoto autobusu mi místo tři korun, co jsem měla zaplatit namarkoval korun 18, protože prý nemám platný ISIC. I přes to, že jsem mu ukazovala prodloužení platnosti až do 12/2019 mi nedal slevu a místo toho mi vyhrožoval vyhazovem z autobusu. Zaplatila jsem tedy 18 korun, protože v autobuse seděla už moje malá sestra. Navíc se řidič choval arogantně a vyl více než nepříjemný.
Tím chci tedy říci jediné. Není to poprvé, co jsem na tohoto řidiče slyšela stížnost a zrovna má povaha nepatří k těm, co nad tím mávne rukou. Pokud se mi to tedy ještě jednoz s timto či s jinym řidičem stane, nebude mi dělat velký problém si stěžovat dál a k jinym lidem.

Vyhazov řidiče. Takovyhle lidé by neměli tuto práci dělat, akorát tím znepříjemňují život ostatním. Děkuji

2.8.2019 12:53, před 5 lety

Pokud měl student platný průkaz ISIC, měl nárok na poskytnutí studentské slevy. Pokud spotřebitelka nesouhlasí s účtováním doplatku, je na místě podat společnosti stížnost.

Konkrétní zaměstnanec jedná jménem společnosti a při výkonu pracovní činnosti ji v podstatě zastupuje podle § 430 občanského zákoníku. Z tohoto důvodu se jako nejlepší možné řešení jeví konzultovat tento problém přímo s vedením společnosti, která by měla mít zájem na profesionálním chování zaměstnanců k zákazníkům a plnění jejich pracovních povinností, lze se tedy setkat i s různými kodexy, které zaměstnavatelé vypracovávají pro své zaměstnance.

30.9.2019 21:56, před 5 lety