BusLine a.s.

#34607Nepřijetí platné jízdenky

1 měsíc 19 dnů 21 hodin

05.08.2019, před 5 lety

Martin Šimák

Koupil jsem si přes aplikaci IDOS jízdenku z Prahy do Jablonce. Řidič mi jízdenku nepřijal, moje místo obsadil jiným cestujícím a musel jsem zaplatit druhou jízdenku. Měl jsem za to, že když proběhne platba, přijde kód a číslo místa v autosusu, tak se tam se mnou počítá. Evidentně v této společnosti to tak neplatí.

Spoj ve 12:00 z Prahy do Jablonce

Neprodávat 2x místenku na jedno sedadlo by bohatě stačilo.

6.8.2019 14:58, před 5 lety

Pokud spotřebitel nesouhlasí s postupem společnosti, popřípadě je toho názoru, že mu jízdenka nebyla uznána neprávem, je namístě podat společnosti stížnost. Stížnost lze podat elektronicky skrze následující stránku: http://www.busline.cz/cz/napiste-nam.html

25.9.2019 09:41, před 5 lety