to same jsem udelala ja když mi na email prišel nejaky kupon bylo se treba zaregistrovat a když jsem to udelala take po me vyžaduju zaplatiti jinak me poženou na soud a vymahaji po me peníze za vymzani cehosi ani tomu nerozumím tak co to ja za podvodníka je potřeba s tím neco dělat a to velmi rychle ja si nic nekupila ani nechci.
žadny produkt nemam jenom v mailu jsem dostala nejaky kupon na 5000 kč
rada by aby jste me vymazali s toho jejiho portalu oni začínaji tady vyhrožovat exekuci a soudem a buh ví ještečím a čeho jsou schopni
Pokud po spotřebiteli společnost žádá zaplacení údajného dluhu, musí také prokázat, že dluh vůči společnosti skutečně existuje. Vymáhá-li společnost tento dluh prostřednictvím inkasních agentur, nemají tyto inkasní agentury žádná speciální oprávnění oproti běžnému věřiteli (například nemohou nařídit exekuci).
Pokud si spotřebitel nadále nepřeje, aby společnost zpracovávala jeho osobní údaje po konci smluvního závazku, má nárok na výmaz osobních údajů dle článku 17 nařízení (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice (dalé "nařízení GDPR"). Spotřebiteli doporučujeme, aby podal písemnou žádost (nejlépe doporučeně a s dodejkou poštou) o odstranění osobních údajů z databáze společnosti. Pakliže bude společnost nadále i po této písemné výzvě proti vůli spotřebitele nakládat s jeho osobními údaji, bude žádoucí se obrátit neprodleně na Úřad pro ochranu osobních údajů s podáním podnětu.