Active Food Supplements

#3483Produkt ohrožující zdraví

9 měsíců 15 dnů 5 hodin

16.06.2014, před 11 lety

Helena Tichá

Dobrý den, prosím o veřejné varování před firmou Active Food Supplements, která je velkým podvodníkem, nabízející „ přírodní produkt na hubnutí CGA800“. Kdybych si jeho užíváním nezpůsobila vážené zdravotní problémy, které mám samozřejmě lékařsky podložené, mávla bych nad vyhozenými penězi rukou s konstatováním, že jsem naletěla šmejdům. Ráda bych tímto pomohla a otevřela oči všem, kteří by rádi zhubli, ale moc jim to nejde a tudíž jsou ochotni vyzkoušet i tzv. „hubnoucí zázraky“. Na internetu, bohužel pozdě, jsem se dočetla hrozivých varování a recenzí, takže nás naletělo několik desítek, možná i stovek nepoučitelných. Firma však se zřejmě nebojí ničeho a vesele podvádí dál.
Přípravek jsem chtěla reklamovat, ale musela bych ho poslat kamsi do Polska, kde by zásilku nepřevzali (dle informací z internetu). Telefonicky jsem mluvila s podvodníky s ruským, polským a slovenským přízvukem, jméno ani telefon na šéfa dát nechtějí, nemají ani informace, o tom, že firma má nějaké identifikační číslo organizace – IČO. V reklamačních podmínkách tahají z lidí informace, které by jistě použili při dalších podvodech. Tyto informace jim samozřejmě neposkytnu a o své peníze přijdu.
Pokud byste potřebovali další podrobnější informace, jsem samozřejmě ochotná a ráda vám je poskytnu.

Moc prosím o vaše veřejné varování, kdybych přišla jen o peníze mávla bych rukou, ale je ohroženo lidské zdraví a to mi jedno není.

Toto oznámení pošlu i do dalších médií, živnostenskému úřadu a dalším institucím, není mi jedno, co v naší zemi těmhle šmejdům dovolíme.

Děkuji předem za pomoc ostatním.

Helena Tichá

Způsobuje zdravotní problémy.

Zákaz činnosti těchto podvodníků kdekoliv na světě.

7.7.2014 14:29, před 11 lety

U obdobných internetových nabídek vzniká problém s identifikací subjektu, když společnost neužívá své identifikační číslo. Další problém je s kontrolou internetového obsahu, která je prakticky nemožná. V obdobných případech je žádoucí informovat dozorové orgány, které mají pravomoc zahájit příslušná správní řízení. V případě, že by bylo poškozených více, je možné zvážit podání trestního oznámení.

31.3.2015 14:19, před 10 lety

Subjekt se nám nepodařilo kontaktovat, z tohoto důvodu jsme nuceni stížnost uzavřít.