Dobrý den, dnes jsem přijal jeden z vašich produktů a nemám zájem o to, aby mi byli zasílany některé další, chtěl bych zrušit smlouvu a ten jediný produkt co mi byl zaslán nemám problém zaplatit, díky a nashle.
Zrušit smlouvu, ať mi už nic nechodí.
Od kupní smlouvy uzavřené po telefonu je možné odstoupit bez udání důvodu do 14 dní od převzetí prvního balíčku, v souladu s § 1829 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Po uplynutí této lhůty je možné dalšímu plnění zamezit výpovědí smlouvy. V případě výpovědi je třeba splnit veškeré smluvní povinnosti až do účinnosti této výpovědi. Odstoupení od smlouvy nebo výpověď doporučujeme zaslat společnosti poštou, doporučeně a s dodejkou, kopie těchto dokumentů by si měl spotřebitel uschovat.
Spotřebitel rovněž může písemně (nejlépe doporučeně s dodejkou) požadovat po společnosti vyřazení svých osobních údajů z databáze společnosti. Pokud totiž spotřebitel odejme společnosti souhlas se zpracováním osobních údajů, společnost je povinná to respektovat. Pakliže bude společnost nadále i po této písemné výzvě proti vůli spotřebitele nakládat s jeho osobními údaji, bude žádoucí se obrátit neprodleně na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Vážený pane Stavinoho.
Rádi Vašemu požadavku vyhovíme, pokud ovšem budeme vědět, který pan Stavinoha nám svůj požadavek zasílá.
Naše databáze za 11 let na trhu čítá už přes milion zákaznických účtů, určit, který Patrik Stavinoha z těch mnoha jiných jste zrovna vy, opravdu nedokážeme.
Takže nám prosím sdělte přidělené zákaznické číslo, přípdně variabilní symbol ze složenky, eventuálně celou adresu, na kterou byl produkt zaslán.
Rovněž si dovolujeme připomenout, že tento portál slouží jako mediátor sporů.
Váš požadavek je ale běžnou zákaznickou záležitostí, kterou zákaznická linka ráda vyřeší během jednoho telefonátu či e-mailu.
P.O. Box 49, 28002 Kolín 2
tel. 234 099 888
e-mail: info.cz@helvetia-dm.com
Děkuji za rychlou zpětnou vazbu, nevím jak zjistit mé zákaznické číslo, ale můj v.symbol je 9145802001.
Vážený pane Stavinoho,
Vaše zákaznické číslo je 9145802 (=prvních 7 číslic z VS)
Na základě Vašeho požadavku jsme k dnešnímu dni zrušili objednávku s pravidelným zasíláním produktu SuperVital Q10+ na Vaši adresu.
Je nám skutečně líto, že nebudete pokračovat v pravidelném odběru. Je to ale škoda, doplněk stravy přeci jen vyžaduje pravidelnost a delší užívání. Proto Vám nabízíme několik možných alternativ:
1) Jednorázová zásilka - Nabízíme mimořádnou množstevní slevu při odběru dárkového balení (=ucelená kúra produktu na 2-4 měsíce). Zasíláme na dobírku nebo se složenkou s měsíční splatností a objednaný produkt odešleme pouze po dohodě s Vámi a v domluveném, pro Vás nejvýhodnějším termínu. Cena 1 balení je pak výrazně nižší než při pravidelném zasílání. Viz: www.helvetia.cz/nejprodavanejsi/
2) Nabídka kosmetiky - Místo doplňku stravy využijte naší nabídky na kosmetické balíčky. Jde opět o jednorázovou zásilku na dobírku za zajímavou cenu. Výrobky si prohlédněte a případně i rovnou objednejte na našem webu: www.helvetia.cz/katalog/kosmetika/
3) Jiný produkt z nabídky - Od nás nemusíte odebírat jen produkt, který vám nabídli před objednávkou, nabízíme širokou škálu doplňků stravy, třeba najdete pro Vás zajímavější produkt, který Vám budeme rádi zasílat se zachováním zákaznických výhod a cen. Prolistujte si náš katalog, nebo se podívejte na náš web.
Jestliže Vás kterýkoliv z produktů zaujme, můžete jej na www.helvetia.cz i přímo objednat, případně se obrátit na naše zákaznické oddělení, které Vám ve výběru toho nejvhodnějšího výrobku rádo pomůže.
Dovolujeme si Vás upozornit, že k dnešnímu dni zůstává na Vašem zákaznickém čísle neuhrazená částka ve výši 99,00 Kč za tyto zásilky expedované před dnešním zrušením:
č. faktury | vystaveno | splatnost | částka | druh zásilky
-----------+------------+------------+---------+----------------------------------------------
9145802001 | 19.08.2019 | 11.09.2019 | 99,00 | uvítací bal. SuperVital Q10+ (pod. č. DR2984011921U)
Dosud neuhrazené zásilky uhraďte prosím do data splatnosti.
Jestliže Vám nebude něco jasné, nebo budete potřebovat poradit, obraťte se prosím na naši zákaznickou linku - tel. 234 099 888. Rádi Vám pomůžeme.
zákaznický servis
P.O. Box 49, 28002 Kolín 2
e-mail: info.cz@helvetia-dm.com
P.S.: Při každém kontaktu se zákaznickým servisem uvádějte prosím své ZÁKAZNICKÉ ČÍSLO. Urychlíte tím vyřízení Vašeho požadavku.
Napadla Vás ještě nějaká otázka? Podívejte se také do častých dotazů:
VOP naleznete zde:
Cením si vaší nabídky, ale momentálně nemám zájem, jsem rád tedy že je to zrušeno, produkt budu testovat a když bude vše ok rozhodnu se objednávat, děkuji ještě jednou a nashledanou.
Děkujeme, zákaznické číslo máte zachované, tak se případně ozvěte.
Prosíme nyní o uzavření podnětu.