Dobry den,
spolocnost KM Solutions s.r.o. ktora ma obchod chillboards.cz mi do dnesneho dna nevratila peniaze. Od Novembra kedy poslali zlu velkost tenisiek sestre boli samozrejme velke aj ked na objednavke bola uvedena spravna velkost. Dohodli sme sa teda na vrateni penazi poslali sme tovar oni poslali dobropis. Do dnesneho dna mi, ale peniaze neprisli je to uz siedmi mesiac. Riesil som to telefonicky s predajcom ktory mal aku taku snahu potom s p. Suchmanom ktory mi niekolko krat prislubil ze to vyriesi. Dodnes ale neodpisuje na maily a nedviha telefon. Pisal som aj staznost na ČOI, nerozumiem ako moze fungovat spolocnost ktora neodpisuje na maily a nedviha telefon. Je nejaka sanca ze sa mi peniaze vratia?
tenisky
vratenie penazi
Odstoupil-li spotřebitel v souladu se zákonem, má právo na vrácení peněz v zákonné lhůtě. Nesplněním této povinnosti se společnost ocitla v prodlení.
Společnost KM Solutions s.r.o. byla o podáné stížnosti informována a byla jí umožněna reakce. Bohužel doposud neprojevila zájem se ke stížnostem vyjádřit, proto jsme se rozhodli případ uzavřít z důvodu nereakce podnikatele. Případné spory mohou být tedy řešeny pouze v soudním řízení, nikoliv prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz, která je založena na principu dobrovolnosti.