Acer Czech Republic s.r.o.

#3528Neuznaná reklamace

9 měsíců 12 dnů 3 hodiny

19.06.2014, před 11 lety

Libor Vacek

Dobrý den, zakoupil jsem Tablet A3-A10 toto zařízení po cca. 1 měsíci přestalo reagovat (dotykový dislej). Přes prodejce jsem zboží reklamoval a po 14 dnech mi přišla odpověd která mi vyrazila dech a to :
Na zarizeni zjisten neodborny zasah do zarizeni - doslo k poskozeni obou kabelu digitizeru na dotykovém panelu (kabely
jsou natrzene) - zarucni oprava poskozeneho dilu byla zamitnuta. Nabizime placenou vymenu dotykoveho panelu
a to s nabídkou opravy za 3854,- kč
Z tohoto jsem velice překvapen, do zařízení jsem se nepokoušel žádným způsobem zasahovat, natož jej otvírat, ani nevím jak se do něj dostat.

Prosím o radu jak postupovat, když nesouhlasím s takto vyřízenou reklamací. Dále bych se rád zeptal, zda-li jste nedostali více takových to podnětu. Děkuji Vacek

19.6.2014 11:09, před 11 lety

Projeví-li se vada v průběhu šesti měsíců od převzetí, má se za to, že věc byla vadná již při převzetí. Prodávající by měl prokázat, že věc při převzetí odpovídala smlouvě.

31.3.2015 14:40, před 10 lety

Společnost Acer Czech Republic s.r.o. byla o podané stížnosti informována. Bohužel doposud neprojevila zájem se k ní vyjádřit, proto jsme se rozhodli případ uzavřít z důvodu nereakce podnikatele.