Albert Česká republika, s.r.o.

#3543Několik cen pro totéž zboží

9 měsíců 10 dnů 22 hodin

20.06.2014, před 11 lety

Ludmila Elsnerová

V letáku Albert Hypermarket pro období 11. - 17. 6. 2014 byla Coca-Cola 2l za cenu Kč 21,90. V Albert Hypermarket Děčín jsem 14. 6. zakoupila balení 4 kusů, za které jsem však místo Kč 87,60 (platit se mělo 88 Kč) zaplatila 120 Kč - rozdíl je 32 Kč.
Nesrovnalost jsem si uvědomila až později, obratem jsem emailem kontaktovala zákaznickou linku Alberta s žádostí o vrácení rozdílu na můj účet, 15. 6. jsem obdržela odpověď: "Ke špatně naúčtované ceně na prodejně nedošlo - jelikož je balení po 4ks zalistováno jako samostatné zboží, je nyní v prodeji za cenu 119,90,-. V případě, že máte zájem o Coca-Colu 2l za akční cenu 21,90,-, je nutné toto zboží zakoupit samostatně, případně v balení po 6ks, kde není uveden čárový kód." S tím nemohu souhlasit, protože některá balení 4 kusů v regálu byla rozbalená, tudíž je možné jednu a tu samou lahev koupit za různé ceny - pokud bych tedy své 4 lahve vybalila z obalu, který je držel pohromadě, měla bych je za akční cenu, takto nikoli.

Coca-Cola 2l

Vrácení rozdílu 32 Kč.

3.7.2014 14:34, před 11 lety

V tomto případě opravdu záleží na skutečnosti, zda se jedná o samostatné zboží. Na takovém zboží by musel být jeden čárový kód na obalu. U jednotlivých kusů a u balení po 6 ks se načítají čárové kódy, které jsou uvedeny přímo na etiketě. Je také důležité, aby společnost měla výrobky správně označené cenou. Pokud by se tedy jednalo o samostatný výrobek, jednotlivé lahve by se něměly dát koupit samostatně.

31.3.2015 14:06, před 10 lety

Společnost AHOLD Czech Republic, a.s. se rozhodla nevyužít možnosti mimosoudního řešení sporů a nadále je ochotna s nespokojenými zákazníky komunikovat pouze prostřednictvím své infolinky.