V celku jsme byli spokojeni až na to že píšete 300 m.k pláži ale je ta vzdálenost trochu jiná 500m. a ještě tomu vše do kopce. Dále píšete bazen k dispozici v hotelu Detelina 100m. Ale když jsme tam přišli tak nám řekli ze se tam koupat nemůžeme že je to zrušeno už skoro 2 roky, důvod nám nikdo nezdělil. Nebo že si koupání v bazénu můžeme zaplatit.V tom případě by jste měli tuto nabídku smazat.
Řešením by bylo kdyby jste nám dali nějekou slevu na tento zájezd který jsme u vás zakoupili abychom v budoucnu mohli uvažovat o koupi dalšího zájezdu u vaší CK. S přáním krásného dne Vrána Stanislav.
Pokud vzdálenost od moře neodpovídala informaci v katalogu a slibovaný bazén nebylo možné bezplatně využít, je oprávněné vady zájezdu reklamovat. Cestovní kancelář jako pořadatel zájezdu odpovídá za to, že zájezd bude v souladu s uzavřenou smlouvou, ať už má služby poskytovat ona sama nebo jiný smluvený poskytovatel.
Právo na slevu z ceny zájezdu vznikne jedině tehdy, pokud spotřebitel vadu vytkl bez zbytečného odkladu u kontaktní osoby uvedené v potvrzení o zájezdu či ve smlouvě (typicky u delegáta) a umožnil cestovní kanceláři vyřešit problém v přiměřené lhůtě už na místě. Podat písemnou reklamaci s nárokem na slevu však stačí až po návratu z dovolené. Na její vyřízení má cestovní kancelář 30 kalendářních dnů.
Od 1. února 2016 začalo fungovat mimosoudní řešení spotřebitelských sporů při České obchodní inspekci. Spotřebitel se může tedy také obrátit na tento úřad (návrh na zahájení mimosoudního řešení sporů je možné podat přes následující webový formulář https://www.coi.cz/informace-o-adr/).