Dobrý den, dne 4.7.2019 jsem si objednala šaty na internetu:www.skvelesaty.cz, pod kódem objednávky 2019000384. Dne 9.7.2019 mi byly šaty doručeny, avšak úplně jiné, tak jsem je dne 11.7.2019 zabalila a poslala zpět prodejci a to na jejich uvedenou adresu: ElkanGroup s.r.o. 1. máje 260, Skřečoň, 735 31 Bohumín. Na přijetí zboží reagovali až po několika urgencích dne 12.8.2019 e-mailem, kdeuvedeli: Dobry den, Nejpozdeji v patek vam zasleme na ucet celoucastku, moc se omlouvame za komplikace. Dále se nic nedělo, na dalšímé maily odpověděli dne 20.8.2019: Dobry den, Pamatujeme na vas,cekame na financni postredy na nasem uctu, ktere hned vam zaslemepo obdrzeni. Od té doby se nic neděje a nijak nereagují. Nevím, jak dálepostupovat. Děkuji za pomoc z Vaší strany.
Nevrácení peněz za zboží, které bylo zasláno zpět, jelikož bylo doručeno jiné zboží.
Vrácení peněz.
Nevrátí-li prodávající peněžní prostředky ve sjednaném termínu, má spotřebitelka právo navíc žádat zákonný úrok z prodlení.
Nepodaří-li se spor vyřešit smírnou cestou, má spotřebitelka možnost obrátit se na mimosoudní řešení sporů při České obchodní inspekci. Více informací o mimosoudním řešení sporů je možné vyhledat na webové adrese www.adr.coi.cz.