be2 S.a.r.l.

#35684Pohledávka

1 měsíc 12 dnů

23.09.2019, před 5 lety

Tamara Mamneva

Dobrý den, přišel mi dopis v anglickém jazyce s požadavkem platby 170 EUR. Já jsem se nikdy na této seznamce neregistrovala, a vůbec poslední 3 roky mám přítele, nemám ani důvod se na něčem takovém registrovat.

Prosím o pomoc a vysvětlení případu,
Děkuji

Prosím o zrušení této pohledávky

24.9.2019 09:31, před 5 lety

Pokud společnost žádá zaplacení peněžních prostředků, musí také prokázat, že k tomu má právní důvod. Je proto vhodné společnost vyzvat, aby prokázala, že peněžní prostředky požaduje oprávněně (i takovou výzvu je možné užít jako důkazní prostředek při případném soudním sporu). Nebude-li na toto společnost reagovat, jde to k její tíži.

Pokud by bylo nutné se svých práv domáhat soudní cestou, je na místě využít služeb advokáta. Seznam advokátů je ale možné vyhledat na webové adrese www.dtest.cz/advokati nebo na webových stránkách České advokátní komory.

Má-li spotřebitel zároveň důvodné podezření, že byl spáchán trestný čin, může podat trestní oznámení a informovat o tom Policii ČR, jejímž úkolem je podaná trestní oznámení vyhodnotit, shromáždit důkazy a stanovit další postup. Je také na místě úřady požádat, aby informovaly oznamovatele, jak bylo s jeho oznámením naloženo.

24.9.2019 11:00, před 5 lety

prosím, kontaktujte nás v uvedené záležitosti přímo na adrese michal.hlavacek@be2.com.

Mějte prosím na paměti, že naše emaily mohou být automaticky uložené ve Vaší Nevyžádané poště (Spam/Junk). Skontrolujte si proto prosím i tenhle adresář ve Vaší elektronické poště.

Děkujeme Vám.

30.9.2019 13:13, před 5 lety

Tamara Mamneva

Dobry den, pisu vam a zadna odpoved, jen mi odepisuje nejaka slecna ze zakaznicke kinky o tom, ze jestli mi byla odcizena platebni karta, ze se mam obratit na policii. Problem je ale v tom, ze ja se u vas na strankach nikdy nikdy v zivote neregistrovala, nikdy je nevidela, ani o nich neslysela! Prosim o stahnuti pohledavky

4.10.2019 12:32, před 5 lety

Co se týče navrácení částky, doporučujeme spotřebitelce obrátit se na banku s žádostí o tzv. chargeback. Znovu opakujeme, že pokud společnost požaduje nějakou částku, má povinnost prokázat, že na ni má právní nárok.

Stížnost přeřazujeme na společnost, aby měla možnost reagovat.

4.11.2019 16:53, před 5 lety