Dobrý den, reklamuji nedodaný časopis Všechno co mám ráda září 2019. Objednala jsem si předplatné tohoto časopisu na 3 měsíce, abych mohla posoudit, zda si mám dát předplatné delší. Nevím kde se stala chyba, ale o zářijové číslo moc stojím. Nešlo by mě poslat nový výtisk, zaplatím znovu jeho cenu.
Časopisy doručuje pošta Červený Kostelec.
Děkuji Vám za odpověď. Jitka Polášková
Časopis Všechno co mám ráda září 2019
Zaslání časopisu Všechno co mám ráda září 2019 i za cenu nové platby
Pokud má spotřebitel sjednané předplatné, v rámci kterého mu mají být doručovány časopisy, potom v případě jejich nedoručení neplní druhá strana svou smluvní povinnost. Tuto skutečnost doporučujeme spotřebiteli u společnosti, která předplatné zajišťuje, reklamovat.
Prodávající je povinen vyřídit reklamaci včetně odstranění vady ve lhůtě 30 dnů od jejího uplatnění, pokud se spotřebitelem nedohodne na lhůtě delší. Pokud prodávající neprovede nápravu ve výše uvedené lhůtě (nedodá zboží), jedná se o podstatné porušení smlouvy. Je-li smlouva porušena podstatným způsobem, má spotřebitel právo od smlouvy odstoupit a žádat vrácení peněžních prostředků.
Zákazníkovi po telefonické domluvě zadána reklamace nedoručení časopisu, který mu bude opakovaně zaslán vydavatelem