Na mém voze Škoda karoq,se po roce objevily skvrny na okrasných chromovaných lištách,ale né na všech (jen na těch kolem předních a zadních oken) na posledním menším okýnku,jsou lišty v pořádku.
Tím je jasné,že nemohu za to ,jak usoudila Škoda,mým mytím agresivními přípravky.Reklamoval jsem lišty tak jako v Opavě ve firmě Adiv,tak přím v Mladé Boleslavi.Když se podívám na různé chaty na škoda a chrom.lišty,vyjede mi spoustu nespokojených zákazníku kteří mají úplně stejný problém a také bezúspěšně reklamováno.
Škoda Karoq ,zakoupen 2/2018
Myslím si,že když si člověk připlatí za zmíněný balíček chrom paketu a po roce začne flekatět jen některé lišty,protože škodovka chtěla někde ušetřit,tak nakoupí lišty od různých dodavatelů kteří nemají kvalitní zboží,tak by se měla k tomu postavit a řešit problém. To jsem si mohl koupi lišty na čínském aliexpresu za poloviční cenu a byl bych možná více spokojen.Udělal jsem už dva kroky k tomu,aby sjedanli nápravu,toto je třetí krok a protože si myslím,že ani tohle nepomůže,tak poslední krok bude už jen ten,že se spojím s ostatními poškozenými a určitě nás vyslechnou média.
Pokud prodávající uvádí, že se nejedná o výrobní vadu a spotřebitel se domnívá že ano, je možné nechat charakter vady posoudit znalcem v oboru. Seznam soudních znalců je k nalezení zde: https://www.dtest.cz/soudni-znalci případně na portálu www.justice.cz
Pokud by z posudku vyplynulo, že se jedná o vadu, za kterou společnost odpovídá, měl by spotřebitel na plnění trvat. Náklady znaleckého posudku v takovém případě nese prodávající.