Zásobování a.s.

#3574Reklamace tabletu

9 měsíců 6 dnů 1 hodina

24.06.2014, před 11 lety

Pavel Čejka

v prosinci 2013 jsem zakoupil osobně tablet Sencor v prodejně Eva na Mělníku. Už 3x jsem ho reklamoval
poprvé - po zapnutí naskočí logo a dále není funkční
podruhé - nejde zapnout
potřetí - zapne se a píše že ukončuje aplikaci - dále nefunkční

Při třetí reklamaci jsem požadoval vrácení peněz. Přijímací technik uznal potřetí stejnou závadu a sdělil mi , že posílají tablet do servisu s požadavkem, jestli jsem třetí závadu nezpůsobil já , jako uživatel (polití, pád na zem atd).
Po vyřešení mi byl tablet vrácen zase opravený s tím , že se nejedná o stejnou závadu a na vrácení peněz nemám nárok.

Prosím o radu, jestli mám nárok na vrácení peněz nebo je pravda na straně prodávajícího.

Děkuji

tablet Sencor Element 8D101 White

Při poslední reklamaci jsem požadoval vrácení peněz.

9.7.2014 10:57, před 11 lety

Spotřebitel má právo na vrácení pěněz, pokud prodávající uzná reklamaci uplatněnou pro třetí stejnou vadu nebo čtvrtou různou. Požadavek na odstoupení musí být uveden v reklamačním protokolu. Za stejnou vadu se považuje vada, která má stejné projevy ve vlatnostech věci, přičemž není podstatné, jakým způsobem byla odstraňována.

9.7.2014 16:12, před 11 lety

zašlete prosím kopie dokladů k reklamovanému tabletu na email plicka@eva.cz.
Průběh reklamace prověřím a následně Vás budu informovat jak reklamaci dořešíme k Vaší spokojenosti.

Martin Plicka
Zásobování, a.s.

11.7.2014 06:44, před 11 lety

Dobrý den pane Plicka,
dnes jsem zaslal požadované doklady na váš výše uvedený email.

Čejka Pavel

12.7.2014 12:24, před 10 lety

přineste kompletní tablet do našeho reklamačního oddělení a za tablet Vám vrátíme peníze.
Dle mého názoru se jednalo o 3 shodné závady a servis nevyhodnotil případ správně.

Odkažte se na dohodu se mnou s tím, že byl požadavek na vrácení peněz přehodnocen.

Omlouváme se za vzniklé problémy.

Martin Plicka
Zásobování, a.s.

30.3.2015 14:04, před 10 lety

Vzhledem ke stanovisku společnosti považujeme stížnost za uzavřenou s dosažením dohody.

30.3.2015 14:04, před 10 lety