v prosinci 2013 jsem zakoupil osobně tablet Sencor v prodejně Eva na Mělníku. Už 3x jsem ho reklamoval
poprvé - po zapnutí naskočí logo a dále není funkční
podruhé - nejde zapnout
potřetí - zapne se a píše že ukončuje aplikaci - dále nefunkční
Při třetí reklamaci jsem požadoval vrácení peněz. Přijímací technik uznal potřetí stejnou závadu a sdělil mi , že posílají tablet do servisu s požadavkem, jestli jsem třetí závadu nezpůsobil já , jako uživatel (polití, pád na zem atd).
Po vyřešení mi byl tablet vrácen zase opravený s tím , že se nejedná o stejnou závadu a na vrácení peněz nemám nárok.
Prosím o radu, jestli mám nárok na vrácení peněz nebo je pravda na straně prodávajícího.
Děkuji
tablet Sencor Element 8D101 White
Při poslední reklamaci jsem požadoval vrácení peněz.
Spotřebitel má právo na vrácení pěněz, pokud prodávající uzná reklamaci uplatněnou pro třetí stejnou vadu nebo čtvrtou různou. Požadavek na odstoupení musí být uveden v reklamačním protokolu. Za stejnou vadu se považuje vada, která má stejné projevy ve vlatnostech věci, přičemž není podstatné, jakým způsobem byla odstraňována.
zašlete prosím kopie dokladů k reklamovanému tabletu na email plicka@eva.cz.
Průběh reklamace prověřím a následně Vás budu informovat jak reklamaci dořešíme k Vaší spokojenosti.
Martin Plicka
Zásobování, a.s.
Dobrý den pane Plicka,
dnes jsem zaslal požadované doklady na váš výše uvedený email.
Čejka Pavel
přineste kompletní tablet do našeho reklamačního oddělení a za tablet Vám vrátíme peníze.
Dle mého názoru se jednalo o 3 shodné závady a servis nevyhodnotil případ správně.
Odkažte se na dohodu se mnou s tím, že byl požadavek na vrácení peněz přehodnocen.
Omlouváme se za vzniklé problémy.
Martin Plicka
Zásobování, a.s.
Vzhledem ke stanovisku společnosti považujeme stížnost za uzavřenou s dosažením dohody.