Andrea Rohovska - Vedouci odboru vymáhání pohledávek

10 měsíců 29 dnů 12 hodin

27.06.2014, před 11 lety

Jaroslav Kotala

Vážený zákazníku,

jsme Vám velice vděční, že využíváte produkty naší banky.

Chceme ale Vás upozornit, na skutečnost že k 27.05.2014 na svém osobním účtu mátepřevýšení povoleného kontokorentu ve výši #2764204860369184 9179.30 Kč.
Nabízíme vám dobrovolně uhradit pohledávku v plném rozsahu do 28.06.2014.

Včasné uhrazeni pohledávky bude znamenat dodrženi smlouvy #7067BE264AC72091 a umožni Vám:
1) Dodržet pozitivní úvěrovou historii
2) Vyhnout se větším nákladům spojeným s vymáháním pohledávky

V případě prodlení označené pohledávky 9179.30 Kč dovolujme si upozornit na to, že podle znení smlouvy #7067BE264AC72091 uvedená pohledávka se považuje za nově vznikly spotřebitelský úvěr a na základě Zákona č. 145/2010 o spotřebitelském úvěru a v souladu s jinými právními předpisy, jsme oprávněni zahájit kroky zaměřené na včasně vracení nezplaceného úvěru.

Kopie smlouvy #7067BE264AC72091 a podrobný výpočet označené pohledávky jsou připojeny k tomuto dopisu jako příloha soubor "smlouva_7067BE264AC72091.zip"

S pozdravem,
Andrea Rohovska
Vedoucí odboru vymahani pohledávek
+420 602 625 565
Přílohy
ssmlouva7067BE264AC72091.zip (79 kB)Zobrazit | Stáhnout

výzva k úhradě dluhu

zveřejnění a varování široké veřejnosti

1.7.2014 14:07, před 11 lety

V těchto dnech se obdobné případy množí, proto vždy doporučujeme spotřebitelům, aby si ověřili subjekt, který e-mail odesílá. S velkou pravděpodobností se bude jednat o jeden ze série podvodných e-mailů, které jsou v této době hojně rozesílány. Pokud se jedná o tento podezřelý e-mail, doporučujeme spotřebiteli, aby na něj neodpovídal a neotvíral přílohu. Dle nám dostupných informací soubor obsahuje počítačový vir.