Dobrý den, na vašich stránkách jsem nenašel kontaktní emailovou adresu.
Proto prosím touto cesto o zrušení mého VIP členství na stránkách flirtkontakt.cz, kde jsem registrován.
Zrušení mého VIP a následné smazání učtu.
V obchodních podmínkách společnosti Internet portal s.r.o. je stanoveno v bodě 14. ohledně ukončení smluvního vztahu, že uživatel, který využívá předplatného služeb portálu má právo kdykoliv ukončit svůj smluvní vztah s provozovatelem, a to písemnou výpovědí adresovanou na sídlo provozovatele specifikované v čl. 2 těchto všeobecných obchodních podmínek. Před odesláním je třeba oznámit ukončení na podpoře portálu. V takovém případě provozovatel nejpozději do 10 pracovních dnů ode dne, kdy mu bude shora uvedené ukončení účtu nebo předplatného doručeno, ukončí předplatné nebo smaže účet uživatele a ukončí také jeho předplatné.
Pokud byla uživatelem služeb vypovězena smlouva výše uvedeným způsobem prokazatelně na adresu sídla podnikatele, není oprávněn poskytovatel služby účtovat nadále platby za služby.
Dobrý den.
Emailovou adresu máme zřetelně uvedenou v našich obchodních podmínkách v článku 13 bod číslo1.
Uživatel nám už zaslal odstoupení od smlouvy na náš email. Na základě jeho požadavky mu bylo předplatné zrušeno a profil vymazán.
Tímto považujeme stížnost za bezpředmětnou.
Flirtkontakt.cz
Komentář: Díky za rychlé vyřešení