NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

#36279Nevyžádané zbozi

1 den 17 hodin

21.10.2019, před 5 lety

Ondrej Vavra

Dne 12. Října mi přišel email že mi gratuluji ke skvělé volbě. (objednávce)
Nic jsem si u Této firmy neobjednaval, obratem jsem firmu kontaktoval kontaktním formulářem že jsem nic neobjednaval a o žádné zasílání nemám zájem.
Cca za 2 dny mi bylo odpovězeno, že potřebují doplňující údaje, které nemám, odeslal jsem jim proto jméno a adresu pro dohledání.
Dodnes se nikdo neozval.
Samozřejmě dnes balíček ve schránce.
Co mám tedy prosím dělat?
Děkuji Vávra

Balíček od této firmy, nerozbaloval jsem ho.

Vymazání z databáze této firmy a dále ať mě již nekontaktuji.

22.10.2019 13:17, před 5 lety

Kupující je povinen uhradit pouze cenu za zboží, které si od společnosti prokazatelně objednal. Záleží tedy na tom, zda objednávka byla učiněna. Pokud by tomu tak nebylo, jednalo by se o neobjednané plnění. V takovém případě nemusí spotřebitel společnosti na své náklady nic vracet, ani jí o tom vyrozumět. Společnost by v případě sporu musela prokázat, že smlouva byla se spotřebitelem ohledně konkrétního produktu uzavřena a tento produkt byl ze strany společnosti opravdu zaslán.

23.10.2019 09:48, před 5 lety

Vážený pane Vávro,

dovolte mi Vás informovat, že v našich obchodních podmínkách jasně deklarujeme, že objednávku může učinit pouze osoba starší 18 let a to vlastním jménem. Uvádíte, že jste si produkt neobjednal a na základě tohoto prohlášení jsme související fakturu ve výši 49 Kč stornovali. Produkt, který jste od nás obdržel si můžete ponechat zcela zdarma. Učiněná objednávka byla jednorázová, žádnou zásilku od nás již neobdržíte.

Za způsobené potíže se omlouváme a objednávku prostřednictvím webového portálu prošetříme.

Dovolte mi Vás také informovat, že Vaše osobní údaje byly v naší databázi zablokovány. Společnost NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o., IČO: 26106965, se sídlem U Smaltovny 625, České Budějovice, 370 01 zpracovává osobní údaje poskytnuté subjektem údajů v souladu se zákonem č. 110/2019, o zpracování osobních údajů, a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, a to předně za účelem a na základě právního titulu plnění smlouvy, a za účelem přímého marketingu na základě oprávněného zájmu. U údajů, které v tuto chvíli vyžadujete vymazat a nepodléhají v rámci souvisejících zákonů a samotného nařízení dalším požadavkům, dojde k jejich smazání.

Zároveň zasílám odkaz, kde naleznete komplexní informace o zpracování osobních údajů NaturaMed dle platné legislativy: https://www.naturamed.cz/#!/osobni-udaje.

Děkujeme za pochopení a přejeme Vám hezký den.

NaturaMed Pharmaceuticals, s.r.o.

23.10.2019 09:55, před 5 lety

Ondrej Vavra

Komentář: Děkuji mnohokrát společnosti dTest za vyřešení a věřím že společnost NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o si nějakým způsobem zajistí zneužití třetí stranou.