Na občerstvení - publikováno v rámci zájezdu zdarma - od Fischera jsme čekali hrozně dlouho, nebylo nic otevřeného, byla tam fronta u přepážky Fischer, všichni volali na linku Fischer, kde nám bylo doporučeno sepsat reklamaci po návratu. Bohužel zatím už 3 měsíce bezúspěšně.
Pokoj nabízený CA Fischer byl malý kamrlík, jinak se to ani nazvat nedá, s výhledem do nikam.. Je jasné, že pak člověk vezme cokoliv jiného, co je k dispozici, kor když má 7-leté dítě. A uhradí cokoliv - my uhradili EUR 150, jen abychom dovolenou netrávil tam, co nám nabídli. Výhled na budovy, malé pro 3. Navíc výtah do pátého patra, co v podstatě nemáte šanci vyjet nahoru, jelikož Vás pořád někdo zastavuje a přivolává!! Opravdu hrozné.
Nemyslím si, že jsme platili malou částku (skoro 60 tisíc), jelikož s Vaším odmítavým postojem nejsem spokojena, a už se tato reklamace řeší asi 3 měsíce, paní Švehlíková, která mi nejdříve odpověděla, že na to máte 30 dní, což bylo 13/8 !!! A pak se neozvala, protože prý na posouzení potřebujete více času??!!!
Kdy mi míníte prosím odpovědět na naší reklamaci???č. 70036291
Toto je velice negativní zkušenost, do této doby jsem cestovala s rodinou převážně přes Vás, bohužel na příští rok rozhodně ne.
Kristina Auer
Prosím o vrácení peněz za žádné občerstvení do letadla, jak slibováno - pro 3 osoby. Dále úhradu rozdílu pokoje, který jsme museli měnit EUR 150.
Děkuji Kristina Auer/dříve Táflová/
Prodávající je podle § 19 odst. 3 zákona o ochraně spotřebitele povinen reklamaci včetně odstranění vady vyřídit bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 dnů ode dne jejího uplatnění, pokud se prodávající se spotřebitelem nedohodne na delší lhůtě.
Nemá-li zájezd vlastnosti, o nichž pořadatel spotřebitelku ujistil nebo které spotřebitelka vzhledem k nabídce a zvyklostem důvodně očekávala, měl pořadatel zajistit nápravu, pokud by si nevyžádala neúměrné náklady.
Má-li zájezd vady a vytkla-li je spotřebitelka bez zbytečného odkladu, má spotřebitelka dle § 2540 občanského zákoníku právo na slevu z ceny ve výši přiměřené rozsahu a trvání vady. Existenci vad je nutné doložit (např. foto nebo video záznam).
Pro výpočet výše nároku je možné využít tzv. Frankfurtskou tabulku slev. Tabulka není právně závazná, jedná se spíše o pomocné vodítko. Zde je k dispozici ke stažení Frankfurtská tabulka slev: http://www.dtest.cz/clanek-3723/jak-spravne-reklamovat-vady-zajezdu. Více informací ohledně problematiky zájezdů je možné také vyhledat na adrese https://www.dtest.cz/clanek-4407/pravo-problemy-se-zajezdy.
Pokud pořadatel reklamaci zájezdu zamítne, má spotřebitelka možnost obrátit se na mimosoudní řešení sporů při České obchodní inspekci. Více informací o mimosoudním řešení sporů je možné vyhledat na webové adrese https://www.coi.cz/informace-o-adr/.