chtěl jsem Vás požádat o vysvětlení, proč nám ani naším sousedům Česká pošta, přes neustálé žádosti o doručování, vůbec nedoručuje poštu na naši adresu V Hlubokém 18E, 252 16 Nučice, ale ani celou část obce V Hlubokém.
Nedokážu pochopit z jakých důvodů se toto děje, máme tam trvalé bydliště a nedoručování nám přináší značné problémy včetně soudních sporů.
Připadáme si jako občané druhé kategorie.
Poštovní schránku máme označenou a je zavěšena zvenku na plotu.
Nučice 4.7.2014
V Hlubokém 18E, 252 16 Nučice.
Řádné doručování pošty.
Česká pošta je povinná zajistit základní služby, které musí být poskytovány trvale na celém území České republiky za stejných podmínek všem uživatelům, za dostupnou cenu a ve stanovené kvalitě.
Státní kontrolu v oblasti poštovních služeb provádí Český telekomunikační úřad. Doporučujeme tedy spotřebiteli, aby podal v této záležitosti na ČTÚ podnět k prošetření. Zároveň je možné obrátit se stížností přímo na Českou poštu - http://www.ceskaposta.cz/o-ceske-poste/kontakty/postovni-ombudsman.
Česká pošta, s.p. se rozhodla nevyužít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Vzhledem k tomu, že je námi poskytované mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost uzavřena.