Česká pošta, s.p.

#3660Nedoručování pošty

26 dnů 3 hodiny

04.07.2014, před 11 lety

Vladimír Jirka

chtěl jsem Vás požádat o vysvětlení, proč nám ani naším sousedům Česká pošta, přes neustálé žádosti o doručování, vůbec nedoručuje poštu na naši adresu V Hlubokém 18E, 252 16 Nučice, ale ani celou část obce V Hlubokém.

Nedokážu pochopit z jakých důvodů se toto děje, máme tam trvalé bydliště a nedoručování nám přináší značné problémy včetně soudních sporů.
Připadáme si jako občané druhé kategorie.
Poštovní schránku máme označenou a je zavěšena zvenku na plotu.

Nučice 4.7.2014

V Hlubokém 18E, 252 16 Nučice.

Řádné doručování pošty.

25.7.2014 12:24, před 10 lety

Česká pošta je povinná zajistit základní služby, které musí být poskytovány trvale na celém území České republiky za stejných podmínek všem uživatelům, za dostupnou cenu a ve stanovené kvalitě.
Státní kontrolu v oblasti poštovních služeb provádí Český telekomunikační úřad. Doporučujeme tedy spotřebiteli, aby podal v této záležitosti na ČTÚ podnět k prošetření. Zároveň je možné obrátit se stížností přímo na Českou poštu - http://www.ceskaposta.cz/o-ceske-poste/kontakty/postovni-ombudsman.

30.7.2014 16:21, před 10 lety

Česká pošta, s.p. se rozhodla nevyužít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Vzhledem k tomu, že je námi poskytované mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost uzavřena.