MI SPORT d.o.o.

#37136Dobrý den,koupila jsem si dámské hodinky

1 měsíc 8 hodin

20.11.2019, před 5 lety

Lucie Malkova

Patch,po vybití jsem je nabíjela ale neúspěšně.Nejdou nabít a ani nejdou už spustit.

Prosím o zaslání nového funkčního zboží.Dekuji Málková Lucie

20.11.2019 08:55, před 5 lety

V případě nesplněné jakosti při převzetí má spotřebitelka právo na výměnu zboží, není-li tento požadavek nepřiměřený. Například pokud je možné věc jednoduše opravit nebo vyměnit nějakou její součást bez zbytečného odkladu, budou mít tyto způsoby vyřízení reklamace přednost. Odstoupit od smlouvy je možné v případě, že není možná výměna zboží. Místo výše uvedených způsobů nápravy může spotřebitel požadovat přiměřenou slevu podle § 2169 odst. 3 občanského zákoníku.

Jelikož je prodávající zahraniční subjekt sídlící ve Slovinsku, má spotřebitelka možnost obrátit se na Evropské spotřebitelské centrum, které bezplatně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiných členských států EU, Norska a Islandu. Více informací o Evropském spotřebitelském centru je možné vyhledat na webových stránkách https://evropskyspotrebitel.cz/.

20.12.2019 17:08, před 5 lety