Dobrý den, chodím nakupovat do Penny marketu v Lublinske ulici.Bydlím tady 40 let.od zacátku co se otevřel Penny market tak tam chodím nakupovat.Nikdy se mi nestalo aby mě zadržela ochranka kvůli krádeži.Pro mě to bylo ponižující.Máte tam kamery a přesto mě ochranka řekla že jsme něco ukradli byla jsem nakupovat se synem.Musely jsme otevřít batohy a tašky.Samozřejmě jsme nic neukradli.Styděli jsme se protože mě v Bohnicích zná mnoho lidí sousedky adt.Bylo 10.7 kolem 1-2 hod.Jsme tmavé pleti a ochranka na nás byla drzá a jednala s námi jako se zločinci prý má nárok se nám hrabat v taškách a že to má dovolené od vedoucího prodejny.Bylo rasistické a ponižující je mi 60 let a syn je vážně nemocný zrovna jsme šli z chemoterapie.Doufám že to vyšetríte a dáte nám vědět co jste podnikli za nápravu ,jinak bych se musela obrátit na ombucmana nebo to dát k soudu.Děkuji Halušková
přeji si aby byl tento pán ochranka potrestána finančně.Přeji si odpověd -vyřešení děkuji
Ostraha nemá právo zasahovat do soukromí spotřebitele, pokud k tomu nedá souhlas. Ostraha může omezit osobní svobodu pouze v případě, kdy je osoba přistižena při trestném činu nebo bezprostředně poté. Je však povinná tuto osobu předat ihned policejnímu orgánu.
Společnost Penny Market s.r.o. se nerozhodla využít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, jsme nuceni stížnost z důvodu nereakce subjektu uzavřít.