bydlenísnů.cz s.r.o.

#3746Nedodání zboží

8 měsíců 18 dnů 17 hodin

14.07.2014, před 10 lety

Jan Civiš

dne 23.5.2014 jsem si přes internet objednal u této firmy zboží - BRAMAC Alpská taška Classic anténní nástavec (průměr 22 - 110 mm) a týž den jsem provedl platbu online. Před 20 dni jsem urgoval 2.emaily pana Andersíka jak je to s mou objednávkou a bylo mi přislíbeno že hned vše dá do pořádku a zboží obratem posílá. Do dnešního dne zboží nedorazilo a obchod nekomunikuje. Mrzí mne že jsem se nepodíval na recenze této společnosti a hned bych věděl,že poškozených je mnohem více.

BRAMAC Alpská taška Classic anténní nástavec (průměr 22 - 110 mm)

Udělat nějaká opatření,aby tento obchod nedělal z lidí blázny a hlavně je neokrádal o peníze a čas.

31.7.2014 15:58, před 10 lety

V této záležitosti doporučujeme spotřebiteli, aby prodávajícímu výslovně stanovil dodatečnou lhůtu k plnění, pokud tak již neučinil. Po marném uplynutí této lhůty bude možné odstoupit od smlouvy dle § 1978 občanského zákoníku z důvodu prodlení. Odstoupení doporučujeme zaslat písemně (doporučeně s dodejkou) a určit v něm lhůtu pro vrácení peněz.

2.4.2015 09:26, před 10 lety

Společnost bydlenísnů.cz s.r.o. byla o podané stížnosti informována. Bohužel doposud neprojevila zájem se k ní vyjádřit, proto jsme se rozhodli případ uzavřít z důvodu nereakce podnikatele.
Případný spor může být tedy řešen pouze v soudním řízení, nikoliv prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz, která je založena na principu dobrovolnosti.
Před samotným podáním žaloby doporučujeme zaslat subjektu předžalobní výzvu dle § 142a občanského soudního řádu. Vhodné je také právní zastoupení. Seznam advokátů je k dispozici na http://www.dtest.cz/advokati.