www.tastebags.com

#3763Nedodané zaplacené zboží

8 dnů 3 hodiny

15.07.2014, před 10 lety

Lucie Minaříková

Dne 29.3.2014 jsem si objednala zboží v celkové hodnotě 2580 Kč (včetně 100 Kč poštovného)
851147939 vytvořena 2014-03-29 11:10:49

POPIS ZBOŽÍ:
L.12.12 Concept Large Horizontal Tote - bílá 790 Kč 1 790 Kč
Newbury Double-Zip -černá 1 690 Kč 1 1 690 Kč

Ve stejný den byla celá objednávka uhrazena včetně poštovného bankovním převodem.

Do dnešního dne nebylo zboží zasláno na naši adresu. Zároveň jsou stránky nedostupné, telefonní číslo je nedostupnénedostupné.
E-mail se vrací zpět jako nedoručitelný.

L.12.12 Concept Large Horizontal Tote - bílá 790 Kč 1 790 Kč Newbury Double-Zip -černá 1 690 Kč 1 1 690 Kč

Vrácení peněžní částky v celkové zaplacené výši 2580 Kč

23.7.2014 18:00, před 10 lety

Bohužel portál www.tastebags.com prostřednictvím e-mailu nebo telefonního čísla nijak nekomunikuje. Na výše uvedených internetových stránkách byla jako provozovatel uvedena Vratislava Hlaváčová – fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku. Dle nám dostupných informací zde došlo k trestnému činu neoprávněného nakládání s osobními údaji dle § 180 trestního zákoníku a paní Vratislava Hlaváčová nevěděla, že je na stránkách e-shopu uvedena. Tuto informaci ovšem ověřit nedokážeme.
Z tohoto důvodu bude lepší, pokud tuto záležitost nejprve vyšetří Policie ČR a najde případného viníka. Pokud bude s předmětným subjektem zahájeno trestní řízení, může se spotřebitel v rámci tzv. adhézního řízení připojit s nárokem na náhradu škody. Trestní soud sice není povinen rozhodnout, ale spotřebitel bude alespoň s jistotou vědět vůči komu nárok uplatnit v případném soukromoprávní řízení u obecného soudu.
Z důvodu nedostupnosti subjektu jsme nuceni stížnost ihned uzavřít.