Začátkem listopadu jsem si objednala dvě mikiny. Mikina Alan Walker velikost S a mikinu Nutella velikost L. Podotýkám že mikinu Nutellu jsem objednaná již podruhé - loni jsme čekali do dubna a stejně nepřišla. Můj starší syn si ji přál tak k Vánocům jiz podruhé.
Dne 10.12. mi prisly dva balíčky. V jednom opravdu byla mikina Alan velikost S, a ve druhém balíčku býka opět mikina velikost S. Opravdu báječné že.....když jsem okamžitě psala email, protože nikde raději neudavate telefonni číslo, tak mi bylo zřejmé nějakým automatem odpovězeno, že vás to velice mrzí a že pokud budu chtít zboží vrátit, tak si musím ještě zaplatit poštovné atd.
Tak to už si z nás lidi děláte srandu ne?? Tak já si něco objednám, ještě musím zaplatit předem a ne malou částku, přijde mi úplně něco jiného a já nemám narok dostat svoje objednané zboží nebo peníze zpět??? To je vrchol nemyslíte?? Že se nestydíte...
Okamžitě vrácení peněz!!!!!!!!
Nemá-li věc vlastnosti, které byly sjednány nebo které se dají od věci očekávat, je věc vadná. Má-li věc vady, může spotřebitelka požadovat v tomto případě dodání nové věci. Není-li to možné, má spotřebitelka právo odstoupit od smlouvy a požadovat vrácení peněžních prostředků. Místo výše uvedených způsobů nápravy může spotřebitelka žádat přiměřenou slevu.
Po vyřízení reklamace pak má spotřebitelka právo požadovat proplacení nákladů účelně vynaložených k uplatnění reklamace (tedy typicky právě poštovné), dle § 1924 výše uvedeného zákona. Reklamaci je prodávající povinen vyřídit nejpozději do 30 dní, dle § 19 odst. 3 zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele.
Nebude-li možné spor vyřešit smírnou cestou prostřednictvím naší služby, má spotřebitelka možnost se obrátit na mimosoudní řešení sporů při České obchodní inspekci. Více informací o mimosoudním řešení sporů je možné vyhledat na webové adrese www.adr.coi.cz.
I přes špatnou komunikaci z vaší strany, jsme se vše jali maximálně řešit. Je otevřené reklamační řízení. Nyní se podle vyhodnocení případu rozhodne, zda vrátíme peníze nebo ne. Samozřejmě, nové zboží můžeme odeslat okamžitě - to záleží na paní spotřebitelce.
Hezký den
Dobrý den, já žádnou špatnou komunikací nemám. Ale naštvalo mě, že se mnou jednal nějaký automat a v něm bylo napsáno že si tuto věc musím vyřídit sama s dodavatelem a tudíž si zaplatit poštovné do Číny. Až Vám napsal můj manžel že takto to opravdu nelze řešit, tak jste teprve začali neco řešit. Takže další postup nechávám na něm. Každopádně vím že u Vaší společnosti si už nikdy nic neobjednam. A dle opravdu velkých negativních reakci na vas obchod nebudu určitě poslední. A ještě další věc, kvalita tohoto zboží neodpovídá ani kvalitě u tzv. ,"Tamanu". Toto zboží má hodnotu tak max. 100 a ne 800 a výše.....Tímto tuto stížnost ukončují a další jednání proběhne přes manžela či jiný úřad. Sbohem
Náš eshop si pletete s konkurencí např. s Vevio.cz. Náše firma a náš obchod žádné stovky recenzí nemá, protože ani nemá takové obraty a tolik objednávek. Pokud se případ řeší, pak uděláme vše pro spokojenost obou stran. Hezký den