sjednala jsem si nový tarif u o2, paní mi ho dojednala že do 24 hodin mi to vyřídí. Nutně jsem ho ten den potřebovala nepřišla mi žádná sms ani email proto jsem po 12 hodinách volala na info linku a tam mě jiná paní ubezpečila že to do 24 hodin bude. po uplynutí 24 hodin jsem si stěžovala jako to, že to není a pán mi vysvětlil že to někdo zadal ale nevyřídil a do 5 minut to bylo hotovo, takže jsem ho mohla mít už dávno 2 lidi ze 3 naprosto neschopní. Tomu poslednímu děkuji a omlouvám se že to schytal on
nový tarif
pán se omluvil ale podle mě by za takovéto boty měli mít slevu nebo tak
Byl-li při nabízení služby užit nepravdivý údaj, mohlo by se jednat o klamavou obchodní praktiku, která je zákonem o ochraně spotřebitele zakázaná. Dozor nad dodržováním povinností uložených zákonem o ochraně spotřebitele provádí v oblasti elektronických komunikacích Český telekomunikační úřad. Má-li spotřebitel důvodné podezření, že společnost porušila povinnost uloženou jí zákonem, je vhodné obrátit se na tento úřad s podnětem, že byl porušen zákon. Spotřebitel může také žádat náhradu škody, která mu vznikla v souvislosti s porušením zákonné povinnosti ze strany společnosti.
děkuji za zprávu.
Těžko odhadovat, kde přesně vznikla chyba. V každém případě vidím objednávku na sjednání nového tarifu zadanou 12. 12. a stejně tak i tento den dokončenou.
Omlouvám se, pokud došlo k nějakému zdržení při změně. Finanční kompenzace však v těchto případech neposkytujeme.
Miroslav Trčka
Guru pro Social Media, O2
Komentář: Děkuji za možnost se tu vyjádřit a že se to dostalo do správných rukou. Necítím se že závazky pro obě strany jsou stejné já musím smlouvu dodržovat a uzavírá se na dlouho a platím velké peníze subjektu, který naopak když něco nedodrží tak se omluví a nic to při něj neznamená.