FORTUNA sázky a.s.

#38053Zablokovany učet

17.12.2019, před 5 lety

Petra Hamousova

Fortuna mi zablokovala ucet jako duvod mi napsali nesrovnalosti na pobočce Husova Plzeň mam navštivit pobočku vyrešit problem na pobočce a učet odblokujou po navšteve pobočky mi obsluha pobočky( vietnamsky obchodnik ) zdelila že muj manžel mu ďlużi 1000 korun kdyż dluh vyrovna obsluha pobočky zavola na centralu a učet mi odblokujov a proto že sem svobodna je promne nemożny poslat manžela vyrovnat dluh fortua mi stale odepisuje vyrešte si to na pobočce a vietnamec że na centralu zavola až kdyż muj manžel srova dluh tak uz nevim jak to řešit ja na pobočce nic nedlużim ale fortune to je jedno blokla učet i s mymi peňezi

Odblokovat učet

9.1.2020 17:39, před 5 lety

Z obchodních podmínek či tzv. Herního plánu společnosti FORTUNA sázky, a.s. neplyne, že by skutečnost popsaná ve stížnosti mohla být důvodem pro dočasnou blokaci hracího konta.

Pokud spotřebitel nemá možnost přístupu do konta a případně ani vybrat z tohoto konta peněžní prostředky, dochází bezdůvodným blokováním konta, které nemá oporu ani v zákoně, ani ve smlouvě či obchodních podmínkách, de facto k protiprávnímu omezování spotřebitele v dispozici s jeho peněžními prostředky. Doporučujeme proto spotřebiteli vyzvat společnost k neprodlenému odblokování konta, nejlépe formou doporučeného dopisu.

Má-li spotřebitel možnost dispozice se svými peněžními prostředky, pak mu doporučujeme v souladu s čl. 4.9 Herního plánu vypovědět smlouvu se společností FORTUNA sázky, a.s. bez udání důvodu, přičemž je nutné před touto výpovědí veškeré prostředky z konta vybrat. Po uplynutí 14 denní výpovědní doby závazek zanikne.

Dozorovým orgánem je místně příslušný celní úřad, na nějž se lze v případě přetrvávajících potíží obrátit.

27.3.2020 21:54, před 5 lety