Penny Market s.r.o.

#3811Kvalita zboží

1 měsíc 28 dnů 23 hodin

19.07.2014, před 11 lety

Olga Danihelová

Dnes jsem chtěla v Penny Market v Plzni, Gerská ul. nakoupit kromě jiného zboží i citrony. Zboží označeno jakost I., baleno v sačcích asi po půl kile. Marně jsem hledala sáček, kde byly citrony bez plísně nebo jiného kazu. Jedné paní z personálu (nedá se nazvat prodavačkou) jsem toto sdělila. Začala přehazovat citrony jak uhlí z jedné bedny do druhé. Jestli byl nějaký citron poživatelný, tak po tomto zásahu určitě ne. Nakonec jsem byla odkázána na dveře, že je tam uvedena adresa ústředí. Pochopila jsem, že mám opustit prodejnu. Vícekrát již do tohoto obchodu nevstoupím. Olga Danihelová, Plzeň.

Personál by měl být poučen, jak jednat se zákazníkem. V tomto případě si představuji, že by dotyčná mohla souhlasit s názorem, že citrony nejsou rozhodně I. jakosti, a sdělit, že toto bude řešit s vedením prodejny. Takovéto vysvětlení by stačilo. Já bych si sice citrony nekoupila, ale pochopila.

21.7.2014 13:15, před 11 lety

Dozor nad kvalitou potravin provádí Státní zemědělská a potravinářská inspekce. Doporučujeme spotřebiteli, aby se s podnětem k prošetření obrátil přímo na tento orgán. Jednání konkrétní zaměstnankyně doporučujeme řešit přímo s vedením prodejny.

17.9.2014 17:09, před 10 lety

Společnost Penny Market s.r.o. se nerozhodla využít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, jsme nuceni stížnost z důvodu nereakce subjektu uzavřít.