dnes v sobotu jsem viděl jak byli v obchodnim domě pepco v jeseniku slečny se psy ktere chodili a olizovaly a očuchovali vyrobky ,oblečeni ,ktere my si potom oblekame ,myslim že psy by neměli chodit do takovych obchodů ,jenom si vemte že by pomočil nějaky vaš vyrobek a to je dost pravděpodobne ,je zajimave že prodavačky v pepku v jeseniku dělaly jako by nic i když ten jeden štěkal a to už neni kultůra nakupovani ,všichni vime jak jsou špinavy psy a že si olizuji řitni otvory a pohlavni organy a pak očichavaji zboži je to nekultůrni nakupovani a nemělo by to bit samozřejmosti že my si musime kupovat oslintane vaše vyrobky od psů ,děkuji za pochopeni a že domluvite prodavačkam ,aby nepouštěli psy do prodejny ! naschledanou akritidis triantafyllos !
zakazat vstup psům do prodejny !
Má-li spotřebitel důvodné podezření, že v provozně společnosti nejsou dodržovány hygienické předpisy, je vhodné tento problém řešit přímo na místě s odpovědným vedoucím provozovny.
Nedojde-li ani poté k nápravě, má spotřebitel možnost obrátit se na Krajskou hygienickou stanici.