ONLINE STORE SP. Z o.o.

#38315Nedodané celé zboží

1 měsíc 5 dnů 6 hodin

28.12.2019, před 5 lety

Josef Rigo

Dobrý den po prvé stě mě místo MuscleUp poslali vložky do bot a po reklamaci jste mě poslali jenom jedno balení ale já si zaplatil 3 balení. Buď mě pošlete zbivajici 2 balení nebo pošlete zbatek penez

MuscleUp patchesp

Pošlete mě zbývající 2 balení nebo zbytek peněz děkuji

28.12.2019 07:47, před 5 lety

Pokud zboží nebylo dodáno v odpovídajícím množství, může spotřebitel uplatnit u prodávajícího práva z vadného plnění. Spotřebitel má v tomto případě nárok na dodání chybějící věci. Není-li možné chybějící věc dodat, má spotřebitel právo odstoupit od smlouvy a požadovat vrácení peněžních prostředků. Místo výše uvedených způsobů nápravy může spotřebitel žádat přiměřenou slevu.

Jelikož je prodávající zahraniční subjekt sídlící v Polsku, má spotřebitel možnost obrátit se na Evropské spotřebitelské centrum, které bezplatně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiných členských států EU, Norska a Islandu. Více informací o Evropském spotřebitelském centru je možné vyhledat na webových stránkách https://evropskyspotrebitel.cz/.

2.2.2020 11:57, před 5 lety