O2 Czech Republic a.s.

#38692Stížnost na jednání ze strany pracovníků na pobočce O2 v OC Metropole Zličín

13.01.2020, před 5 lety

Daniel Svoboda

Několik dní před vánocemi jsme se s přítelkyní osobně zastavili na této O2 pobočce, abychom si zřídili O2 internet a případně TV. Po více než 30 minutách diskuze, kdy pracovník nepůsobil příliš kompetentně ale nakonec zadal objednávku, a my jsme měli do 5 dnů očekávat výzvu za účelem instalace. Do dnešního dne žádná výzva nepřišla. Dnes jsme tedy opět jeli na pobočku v Metropoli.

Pracovník, který se nás ujal dnes ale žádnou objednávku na naše jméno v systému nenašel. Povolal pracovníka, který nám objednávku původně zadával. Tento si na tu situaci vzpomněl a prohlásil, že to není možné. Po chvíli dívání se do počítače a výměny možných vysvětlení odešel bez omluvy. Bylo nám řečeno, že objednávka nebyla uskutečněna a že prý asi tou dobou spadl systém. Váš pracovník nám začal nabízet další možnosti a podpis nové smlouvy. Bohužel se ale od počátku jednání se choval velmi povýšeně a naši volbu základní nabídky TV (modrá) několikrát označil slovem shit. Rozvaloval se v křesílku a opovržlivě vysvětloval, že on má doma ten nejlepší tarif a že je to ideální. Když jsme konstatovali, že předvánoční nabídka, od jeho kolegy byla levnější, odpověděl slovy: "No, jestli kolega vyčaroval nějakou slevu, tak já teda nic čarovat nebudu." Odešli jsme s pocitem, že jsme se vrátili do 80.let.

Když jsme se uprostřed konverzace ptali, zdali je v měsíční platbě i koncesionářský poplatek za tv a rádio, tak pracovník absolutně nevěděl, o co se jedná, a za pomoci jiné pracovnice tvrdil, že určitě ano.

Internet 50 Mb/s plus O2 TV zdarma

Tímto Vás žádáme informaci - na kterou pobočku se máme obrátit, abychom se nemuseli potýkat s tak nerudným a neschopným personálem?

Dále bychom rádi požádali o slevu na produkt, protože jsme díky těmto dvěma pracovníkům již 2x absolvovali cestu do OC Zličín zcela zbytečně.

13.1.2020 09:26, před 5 lety

Konkrétní zaměstnanec jedná jménem společnosti a při výkonu pracovní činnosti ji v podstatě zastupuje podle § 430 občanského zákoníku. V případě, že by zaměstnanec svou chybou způsobil spotřebiteli škodu, je společnost povinna škodu nahradit.

13.1.2020 10:39, před 5 lety

velice mě mrzí Vaše negativní zkušenost s jednáním v O2 prodejně, jelikož by nemělo takto vypadat. Prosíme o doplnění do neveřejných údajů číslo služby nebo Vaše rodné číslo, abychom situaci mohli detailně prošetřit. Pokud si přejete komunikovat prostřednictvím e-mailu, tak nám informace můžete poslat na info@o2guru.cz s odkazem na tento dTest.

14.1.2020 11:57, před 5 lety

Dobrý den.
Děkuji za rychlou reakci.

Objednávka, která neproběhla byla na rodné číslo 735208/3596.

Na stejné rodné číslo bychom rádi internet 50 Mb, plus TV zdarma (modrá).
Na adresu Nad Zámečkem 45, Praha 5.

Děkuji.

14.1.2020 11:58, před 5 lety

Dobrý den.
Děkuji za rychlou reakci.

Objednávka, která neproběhla byla na rodné číslo 735208/3596.

Na stejné rodné číslo bychom rádi internet 50 Mb, plus TV zdarma (modrá).
Na adresu Nad Zámečkem 45, Praha 5.

Děkuji.

14.1.2020 13:12, před 5 lety

děkuji za doplnění rodného čísla. Dostupnost na uvedené adrese máme až 100 Mb/s, stačí uvést kontaktní číslo a zajistím předání na kolegy, kteří Vás kontaktují a dořeší aktivaci. Údaje nám pošlete prosím kompletně na e-mail info@o2guru.cz. Zároveň doporučuji požádat dTest o smazání výše uvedených údajů, jelikož se jedná o veřejný příspěvek.

19.1.2020 22:09, před 5 lety

Daniel Svoboda

Děkuji za rychlou a vstřícnou komunikaci.
Údaje jsem zaslal na uvedenou emailovou adresu.
S pozdravem D.Svoboda

20.1.2020 13:14, před 5 lety

Děkuji za zprávu. Reakci jsem Vám již zaslali na Váš e-mail.

21.2.2020 16:30, před 5 lety

22.3.2020 13:54, před 5 lety