Ateli, s.r.o.

#38799Nevyřešená reklamace

1 měsíc 20 dnů 1 hodina

15.01.2020, před 5 lety

Jaroslava Neubauerová

Po tel. rozhovoru ,že doručené boty jsou my malé. Mě doporučily poslat boty na reklamaci. To jsem učinila 28.11.2019, a od té doby se nic neděje.

Poslat peníze zpět.

26.1.2020 22:58, před 5 lety

Reklamace včetně odstranění vady musí být vyřízena ve lhůtě 30 dnů od jejího uplatnění, pokud se spotřebitelka s prodávajícím nedohodne na lhůtě delší. Marné uplynutí lhůty se považuje za podstatné porušení smlouvy a spotřebitelka má právo od smlouvy odstoupit. Odstoupením od smlouvy se smlouva ruší od počátku, spotřebitelka by tedy následně mohla žádat vrácení peněžních prostředků. Nevrátí-li prodávající peněžní prostředky ani poté, co jej k tomu spotřebitelka vyzve, má spotřebitelka právo navíc žádat zákonný úrok z prodlení.

Nepodaří-li se spor vyřešit smírnou cestou, má spotřebitelka možnost obrátit se na mimosoudní řešení sporů při České obchodní inspekci. Více informací o mimosoudním řešení sporů je možné vyhledat na webové adrese www.adr.coi.cz.

27.1.2020 11:27, před 5 lety

Dobrý den, prosíme o zaslání čísla objednávky pro dořešení situace.

28.1.2020 14:20, před 5 lety

Jaroslava Neubauerová

Dobrý den, zasílám číslo smlouvy. 102241853. Jedná se o částku 639,- Kč.

29.1.2020 08:27, před 5 lety

dobrý den, dne 3.12.2019 Vám byl zaslán tento email:

Vaši reklamaci jsme dnes přijali a vyřídili vytvořením kuponu na 115% hodnotu objednaného zboží, který můžete využít na další nákup. Pokud o kupon nemáte zájem, stačí ho odmítnout na Vašem profilu v záložce kupony a peníze za zboží vám budou vráceny. Vaše spokojenost je naším cílem.

29.1.2020 16:21, před 5 lety

Jaroslava Neubauerová

Dobrý den.Děkuji za vyřízení reklamace. Žádný kupón nechci. Prosím zaslat peníze zpět na účet. Děkuji Neubauerova

3.2.2020 08:47, před 5 lety

požadavek na vrácení peněz jsme zadali do systému.

Peníze vracíme v zákonné lhůtě, tedy maximálně do 14 dní od zadání požadavku. Uděláme vše proto, abychom Vám je zaslali co nejdříve to bude možné.

3.2.2020 11:07, před 5 lety

Děkuji.Neubauerová

5.2.2020 08:47, před 5 lety

nemáte za co. Vaše spokojenost je naším cílem.

Přejeme mnoho spokojených nákupů.