V Bati som si tiež kúpila sandále s ozdobnými koralkami. Už po týždni minimálneho nosenia korálky opadali. Reklamáciu mi samozrejme neuznali.
RAFINOVANÉ ČERNÉ SANDÁLY S PERLAMI 569-6470, http://www.bata.cz/web/kategorie/slevy-slevy-zeny-sandaly/669080-bata-rafinovane-cerne-sandaly-s-perlami
Oprava alebo výmena tovaru.
Je-li reklamace uplatněna do 6 měsíců od převzetí věci, má se dle § 2161 odst. 2 občanského zákoníku za to, že věc byla vadná již při převzetí. Důkaz opaku by měl provést prodávající, pokud chce reklamaci zamítnout.
Společnost BAŤA, akciová společnost byla o podaných stížnostech informována. Bohužel doposud neprojevila zájem se ke stížnostem vyjádřit, proto jsme se rozhodli případy uzavřít z důvodu nereakce podnikatele. Případné spory mohou být tedy řešeny pouze v soudním řízení, nikoliv prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz, která je založena na principu dobrovolnosti. V takovém případě doporučujeme zastoupení advokátem. Seznam advokátů je k dispozici na http://www.dtest.cz/advokati. Spotřebitelka může své tvrzení podpořit znaleckým posudkem.