HP TRONIC Zlín, spol. s r.o.

#3899Reklamace

28.07.2014, před 10 lety

Jana Robelova

Dobry den zakoupila jsem si dvd přenosne pro 3leteho syna ktery mňel narozky protože se ďiva rád na pohadky ale dvd se zahříva a nejen to ale se vysune obrazovka .Už jsem to dala 2krát k reklamaci jen opravili obrazovku ,ale se pořad zahřiva dost řelli mi že to je normalňí . Mam strach kvuli máleho ,aby to nezačlo hořet .Moji reklamaci zamitly nevim co mám dělat .Děkuju Röbelová

dvd přenosné z tv

Chťěla bych odstoupit od kupňi smloví a vraťit peňize za vadny vyrobek

29.7.2014 09:12, před 10 lety

U elektronických přístrojů je tento stav do jisté míry normální, záleží na intenzitě. V této záležitosti doporučujeme spotřebitelce, aby celou záležitost konzultovala s odborníkem, který může provést diagnostické testy při zátěži. Pokud odborník dojde k závěru, že se jedná o vadu, je vhodné nechat si vypracovat znalecký posudek a předložit ho prodejci. V případě, že posudek vyjde ve prospěch spotřebitele, má spotřebitel právo na řádné vyřízení reklamace a na úhradu znalečného. Seznam znalců je na www.justice.cz nebo na www.dtest.cz/soudni-znalci.

8.10.2014 15:00, před 10 lety

Společnost HP TRONIC Zlín, spol. s r.o. byla o podaných stížnostech informována. Bohužel doposud neprojevila zájem se ke stížnostem vyjádřit, proto jsme se rozhodli případy uzavřít z důvodu nereakce podnikatele.