AUKRO s.r.o.

#39037Neschopnost společnosti stáhnout po již cca 3 měsících řešení hanlivý a nepravdivý negativní komentář či ukončit účet aukro

23.01.2020, před 5 lety

Pavel Pešek

Dobrý den, vezmu to trochu v ořezaně, jinak by se to sem ani nevešlo.
Čas 29.3. 2018 12:31 Prodal jsem v běžné aukci č. 6925366513 předmět MicroSD 64GB, nová,zabalená za 154 Kč, zboží bylo od korunky.
Čas 29.3. 2018 12:43 Prodal jsem v běžné aukci č. 6925366389 předmět MicroSD 64GB, nová,zabalená za 154 Kč, zboží bylo od korunky.

Popis předmětu (obě aukce stejné)
Prodám novou, zabalenou, neznačkovou MicroSDXC kartu s kapacitou 64GB, součástí je sd adaptér v krabičce.
Bez záruky

Čas 12.5. 2018 08:23 Mi už dávno po odeslání přichází mail od prodejce
nick ****** (T.H.)
Odstoupení jako pro podnikatele - Z důvodu marného uplynutí zákonné lhůty pro vyřízení reklamace tímto
odstupuji od smlouvy a trvám na vrácení peněžních prostředků a to převodem
na účet č. 1013376319/6100 a to včetně požadovné úhrady nákladů na
uplatnění reklamace ve výši 44Kč.

Ale zboží mi touto dobou nikdo nedoručil.
Čas 14.5. 2018 18:31 radím se s aukrem, co s tím mám dělat.
Čas 15.5. 2018 15:20 pan Tom Hrabě mě udal aukru na nárok ochrana kupujícího.
Čas 17.5. 2018 13:29 nalezení poslaných karet v porušeném recyklovaném dopisu, pošta odmítala uznat reklamaci dodání, někdo to podepsal za mě, situaci jsem ohlásil na poštovním mailu a určitě dostali pěkně pokáráno za to.
Čas 23.5. 2018 15:36 o něco později jsem poslat stejné zboží zpět kupujícímu za svoje náklady.
Čas 5.6. 2018 07:03 kupec udělil negativní komentář za obě aukce.

Text komentáře kupující:

další AUKREM chráněný zloděj a podvodník . Přepravné předraženo trojnásobně. Zboží nefunkční, reklamaci měsíc neřešil, poté místo vrácení peněz vrátil nefunkční zboží. Rozhodně NEDOPORUČUJI

Čas 3.8. 2019, 14:06
revize komentáře prodávající:

Děkuji za hodnocení. Vůbec jste nekomunikoval a odeslal zpět zboží s nesmyslnou reklamací, která neplatí u nepodnikatele. Koupil jste karty bez záruky v textu! Udal jste mě aukru a napsal že budu platit jak *. Zaplatil zpět poštu. Nemám co dodat.

Čas 26.11. 2019 10:31 první odpověď jiný dotaz z formuláře aukro.cz
Čas 6.1. 2020 18:28 poslední odpověď s tím že porota aukro nemůže objektivně rozhodnout z důvodu nedostatečným důkazům k aukci, dál prostě se nic neřeší.
Již se to vyšplhalo do bodu, že si přeji ukončit účet, s tím se také nezabývají.
Kupec T.H. byl velice nepříjemný, napsal do komentáře zkutečnosti které nejsou pravda a nesluší se. A dle pravidel aukra na stažení komentáře nárok mám, když je oprávněný.
Aukro bohužel celou dobu tak krkolomně funguje.
Aplikace na androidu se seká, spoustu krát jsem z důvodu dohoto přišel o draženou věc, protože tlačítko přihodit se zaseklo, nebo celá aplikace, došel čas apod. Akorát se tam něco točí ale odezva jako delší jak 10 sekund, což není v normě. Komunikace a aukrem je na dlouhou trať, od ničeho k ničemu.
Mají akorát nějaké kampaně kde se vyhrávají peníze za prodané zboží, ale se systémem aukro si nedělají hlavu že je nepořádku (původně alegro.pl platforma), maily chodí s delším zpožděním.
Mohou se také účastnit aukce anonymní kupci, kteří často nedokončí transakci.
Opravdu hrůza hrůzoucí, tak to nefunguje.
Není divu proč uživatelé opouštějí platformu aukro.cz a jdou jinam za lepším.

Přeji si prosím okamžitě komentář vymazat, pokud to nepůjde vymazat rovnou celý genpen účet na aukru.

Děkuji

Pešek

Prodej aukce č.6925366513 a 6925366389; Obchodní podmínky stránky aukro.cz - komentáře a ukončení účtu, konání služeb podpory aukro

13.2.2020 14:38, před 5 lety

Má-li spotřebitel na základě smluvních podmínek právo na odstranění komentáře, pak je mu společnost poskytující mu sjednanou službu povinna vyhovět a komentář odstranit, jinak se jedná o porušení její smluvní povinnosti.

Ohledně smazání účtu platí, že lze smlouvu se společností AUKRO s.r.o. vypovědět. Dle čl. 11.2.2 obchodních podmínek AUKRO s.r.o. má uživatel právo i bez udání důvodu vypovědět smlouvu. Výpověď musí být v textové podobě a musí být doručena provozovateli výlučně v elektronické podobě prostřednictvím kontaktního formuláře (https://aukro.cz/kontakt). Tento krok nezbavuje uživatele povinnosti splnit své závazky k ostatním uživatelům nebo k provozovateli.

28.4.2020 23:56, před 5 lety