Dobry den,dna 20.01 2020 mi bolo z uctu neopravnene stiahnutych 49.99eu.za sluzbu Avast Driver ktoru som si nikdy neobjednal.Pri reklamacii je pozadovane cislo licencie ale ziadnym nedysponujem,lebo som si nic neobjednal.Je to nelegalne obohacovanie zo strany Avast a pozadujem plnu nahradu skody. Dakujem.
Avast Driver Updater
Na zaklade faktu ze platba bola stiahnuta z uctu bez mojho vedomia,pozadujem plnu nahradu skody.Dakujem.
Kupující je povinen uhradit pouze cenu služeb, které si od společnosti prokazatelně objednal. Záleží tedy na tom, zda objednávka byla učiněna. Společnost by v případě sporu musela prokázat, že smlouva byla se spotřebitelem ohledně konkrétního produktu uzavřena a tento produkt byl ze strany společnosti poskytnut.
Byla-li spotřebiteli stržena z účtu stržena peněžní částka, má spotřebitel v případě, že si služby neobjednal, právo na její vydání. Mohlo by se totiž jednat o tzv. bezdůvodné obohacení ze strany společnosti, přičemž dle § 2991 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, platí, že kdo se na úkor jiného bezdůvodně obohatí, musí mu vydat to, o co se obohatil.