NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

#39168Dodáni neobjednaného zboží a následně poslaná upomínka přes sms za neobjednané zboží

1 měsíc 22 dnů 23 hodin

28.01.2020, před 5 lety

Patrik Ruszó

Přišel mi balíček omega rybích doplňků které jsem si neobjednal a dnes 28.1.2020 mi přšla smska kde se mi připomínaj´ že splatnost faKtůry která byla 23.1. 2020 a že mi jsou případně k dispozici na telefonim čísle které je v smsce uvedeno.

Omega Marine 3

Nechci dále už nic dostávat a hlavně nic platit za něco co jsem si neobjednal. Jinak vše předám právníkovi

18.2.2020 15:52, před 5 lety

Kupující je povinen uhradit pouze cenu za zboží, které si od společnosti prokazatelně objednal. Záleží tedy na tom, zda objednávka byla učiněna. Pokud by tomu tak nebylo, jednalo by se o neobjednané plnění. V takovém případě nemusí spotřebitel společnosti na své náklady nic vracet, ani jí o tom vyrozumět dle § 1838 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Společnost by v případě sporu musela prokázat, že smlouva byla se spotřebitelem ohledně konkrétního produktu uzavřena a tento produkt byl ze strany společnosti opravdu zaslán.

20.2.2020 09:59, před 5 lety

Vážený pane Ruszó,

děkujeme Vám za zaslaný podnět.

Dovolte mi Vás informovat, že produkt OmegaMarine Forte+ jsme zaslali na Vaší adresu na základě telefonické objednávky ze dne 2.1.2020. Touto objednávkou byl aktivován věrnostní program, který jsme na základě Vašeho požadavku ukončili a žádné produkty již naší společností zasílány nebudou. K dnešnímu dni neevidujeme žádnou pohledávku k úhradě a Váš zákaznický účet byl zablokován.

Doufáme, že jsme stížnost vyřešili k Vaší spokojenosti.

Děkujeme a přejeme hezký den.

NaruraMed Pharmaceuticals s.r.o.

21.3.2020 21:30, před 5 lety

22.3.2020 11:56, před 5 lety

Patrik Ruszó

Komentář: Velmi děkuji redakci dTestu za pomoc. Věřím,že jinak by celá záležitost trvala mnohem déle.