Helvetia Apotheke d.o.o.

#39229Nespolehlivé zásilky, upomínky

29.01.2020, před 5 lety

Jaroslava Nekolná

Už asi před pul rokem mi nepřišla zásilka a dostala jsem upomínku, zvýšenou o penále. I když jsem každou složenku platila, nyní mám zase upomínkovou složenku na a. 160107005 a 160107004 obojí na 499,- Kč ze dne 22.12.2019. Netuším, jak je možné 2 dodávky za jeden den s tím, že jsem ani jednu nedostala. V minulém případě jsem chtěla okamžitě všechny další dodávky stornovat, to prý nejde, až k nějakému datu. Nevím, proč by to nešlo, ale nějak jsem se dohodla, ale tentokrát okamžitě ruším veškeré dodávky a ani platit složenku a přistoupit na dobropis placené částky nehodlám. Poslední platba byla v 11/2019. Nekolná, z.č. 1601070

tablety OMEGA

Nebudu složenku platit a okamžitě ruším veškeré dodávky

30.1.2020 10:39, před 5 lety

Požaduje-li společnost pro spotřebiteli úhradu peněžních prostředků za zaslané zboží, musí být schopná prokázat, že zboží bylo spotřebiteli opravdu dodáno. Společnost by v případě soudního sporu musela prokázat, že zboží dodala na adresu spotřebitelem uvedenou při uzavření smlouvy po telefonu.

Podle Všeobecných obchodních podmínek (VOP) společnosti Helvetia Apotheke je každých 20 dní kupujícímu zasíláno nové zboží, a to až do doby, kdy kupující smlouvu vypoví. Výpověď je dle VOP možné zasílat na kontaktní adresu zákaznického oddělení: Helvetia Apotheke, P.O. Box 49, 28002 Kolín 2.

Pokud si spotřebitel nadále nepřeje, aby společnost zpracovávala jeho osobní údaje po konci smluvního závazku, má nárok na výmaz osobních údajů dle článku 17 nařízení (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice ("nařízení GDPR"). Spotřebiteli doporučujeme, aby podal písemnou žádost (nejlépe doporučeně a s dodejkou poštou) o odstranění osobních údajů z databáze společnosti.

30.1.2020 11:30, před 5 lety

Vážená paní Nekolná,

pro tyto běžné zákaznické požadavky je nejlepší kontaktovat telefonicky zákaznickou linku.

Dovolte nám vysvětlit celou situaci.

V loňském roce jste si po telefonickém hovoru objednala dva jednorázové balíčky s produktem ArthroPrim rapid (2× 499 Kč) + dárek a poštovné a balné zdarma. Oba balíčky byly dne 20. 11. 2019 doručeny, viz pod. čísla DR2984700909U, DR2984728805U. Do DNEŠNÍHO DNE TYTO ZÁSILKY NEJSOU UHRAZENÉ, proto Vám bylo zasláno první upozornění a to 21. 1. 2020, nechápeme, jakou upomínku jste loni hradila, ale naší firmě to nebylo. Prosíme o úhradu upozornění, které Vám přišlo, není navýšené o žádné upomínkové poplatky.

Dále od nás pravidelně odebíráte granule pro kočku. Zde zbývá douhradit pouze poslední zásilka s VS 1020714009 - 279 Kč - splatnost je do 31. 1. 2020. Pravidelné zasílání granulí jsme zrušili.

Protokol o vyjmutí Vašich údajů z aktivní zákaznické databáze zasíláme v příloze.

zákaznický servis
Helvetia Apotheke a PetGourmet

30.1.2020 15:39, před 5 lety

Jaroslava Nekolná

Nevím, proč jste zrušili dodávky krmení z Petgourmet, když chci zrušit dodávky OMEGA 3. Dodávku, splatnou 31.1.jsem zaplatila 29.1. Nekolná, Plzeň

31.1.2020 07:24, před 5 lety

Stížnost přeřazujeme na společnost, aby měla možnost reagovat.

6.2.2020 08:51, před 5 lety

Vážení paní Nekolná,

ke zrušení došlo, protože píšete, že chcete zrušit veškeré dodávky a ve stížnosti zahrnujete platbu z 11/2019, která proběhla na zákaznickém účtu PetGourmet.

Příště stačí telefonicky kontaktovat zákaznickou linku, tak, jak jste 30. 1. 2020 učinila, aby se vše vyřešilo během pár minut a nemuselo tak docházet k těmto nedorozuměním.

Prosíme o uzavření případu.

zákaznický servis
Helvetia Apotheke