Duplicitně přišla MF DNES na adresu Karlova 18 dne 06.02. ačkoliv jsem byla informována, že od dnešního dne má nastat náprava a začít chodit správně pouze jednou.
MF DNES
Nechceme aby nastalo, že duplicitní doručení, které vzniklo na straně dodavatele, budeme muset hradit. Přestat doručovat noviny 2x.
Nedoručí-li vydavatel časopis řádně a včas (nedoručení předplaceného počtu výtisků časopisu), má předplatitel právo uplatnit reklamaci u vydavatele. Reklamace je možné uplatňovat na adrese sídla vydavatele, datovou schránkou, e-mailem na casopisy@mafra.cz nebo na zákaznické lince 225 555 666.
Od společnosti MAFRA, a.s. jsme obdrželi informaci o tom, že nemá zájem využít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Protože tato služba funguje na principu oboustranné dobrovolnosti, jsme nuceni případ uzavřít.