Prisel mi email , že mi bude doručovám balíček , a že předem obdržím jako vždy sms s priblizným časem atd. Dnes ráno žádná sms nepřišla , takže jsem balícek neočekávala. Kolem poledne mi ppl volala , ale nezvedla jsem, neměla jsem telefon u sebe(to ze to byla ppl mi doslo až pak doma , po tom co jsem balik objevila). Přijela jsem domu a k memu udivení, balík jsem měla na zahradě na plotě od zahrádky, který je cca 15 metru od hlavní brány !! jedná se o RD , takže řidič PPl neoprávněně! vnikl k nam na pozemek , kde se tedy mimochodem nachazí velky pes ( má jediné stestí že nas pes je velmi hodný a neutočí) , prošel pul zahrady , a balik nechal uprostred pozemku na dřeveném plotu!! Větší drzost jsem snad nezažila . Nejen ze tedy nemohl vedet, že ho pes nenapadne, nebo ze mu neuteče , ale v balíku nebyli levné veci, a on ho jen tak bez informace odloží. Kdyby ho pes roztrhal , nemam ani zboží, ani penize. Tohle jednání je opravdu vrchol , nezažila jsem drzejšího člověka
dorucovaní zásilky - Decathlon
rozhodne potrestání řidiče,protože tohle co udelal prekračuje vsechny meze. nejen ze neprisla sms o možném doručení , ale jeste si dovolil vniknout na cizí pozemek bez informování majitele !! Balicek mohl nechat klidne na výdejne, kterou tu mame . Pokud se toto bude nekdy opakovat, podáme žalobu ;-)
Ohledně případné škody platí, že by ji dle popsaného skutkového stavu nesla přepravní společnost. Ze zákona totiž odpovídá v souladu s ustanovením § 2944 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, za poškození, ztrátu nebo zničení věci ten, kdo ji převezme za účelem splnění své povinnosti ze smlouvy.
Vzhledem k tomu, že stížnost neobsahuje vynutitelný právní nárok, nemůže být na portálu VašeStížnosti.cz publikována, předáváme jí však společnosti, jako podnět ke zlepšení služeb.