Dobrý den.
V pátek 28.2.2020 kamarád přešel z kreditu na paušál s tím, že si ponechává své staré číslo.Přijel za ním ve 12:00 kurýr se smlouvou a vše probělo jak má.Bylo mu řečeno, že aktivace proběhne
do 24 hodin. Co mu nebylo řečeno je, že mu vypnou kartu a zůstane bez možnosti volat.Volajícím se číslo hlásí, že neexistuje.Hodin už uběhlo 47 a nic.Číslo neexistuje.Hotovo, vyřízeno.
Když jsme volali na O2, tak nám bylo řečeno, že to do deseti minut vyřeší a chybu napraví.Zase nic.
Já jsem toho kolegu k vám přivedl, já byl ten, který ho přesvědčil ať přejde na smlouvu a paušál a teď jsem za totálního idiota, protože vy si asi svých zákazníků nevážíte, když je tohle u vás možné.
Kolega je na telefonu pracovně závislý a vy jste ho odřízli, tak že nemá ani kredit ani paušál.Volali jsme opět na O2 a tam nám drze řekli, že se na to do 48 hodin mrknou...
Co to sakra je?To je ta vaše O2 chytrá síť????
Náprava a vysvetleni.
Pokud služba není poskytována ve sjednané kvalitě nebo termínu, je vhodné tuto službu reklamovat a žádat nápravu. Společnost je povinna vyřídit reklamaci bez zbytečného odkladu, nejpozději do 1 měsíce ode dne doručení reklamace. Doručení vyřízení reklamace musí být provedeno prokazatelným způsobem.
V případě, že společnost reklamaci zamítne, může se spotřebitel do jednoho měsíce ode dne doručení vyřízení reklamace (nebo uplynutí lhůty pro její vyřízení) obrátit na Český telekomunikační úřad s námitkou proti vyřízení reklamace (vzorový formulář je možné vyhledat na webové adrese www.dtest.cz/clanek-3295/namitka-k-ceskemu-telekomunikacnimu-uradu-proti-vyrizeni-reklamace-sluzby-elektronickych-komunikaci). Řízení je zpoplatněno (100,- Kč) a pracovníci Českého telekomunikačního úřadu na základě dodaných podkladů rozhodnou, zda společnost postupovala správně, či ne.
Tímto zdvořile žádáme společnost, aby se k případu vyjádřila. Pokud tak společnost neučiní, bude stížnost uzavřena.