Aurora Ignite Devine & Co s.r.o. - vevio.cz

1 měsíc 2 dny 23 hodin

02.03.2020, před 5 lety

Zdenka Thirová

11.12. jsem objednala a řádně zaplatila zboží na e-shopu wwww.rivalenti.cz,
Byly to 4 položky. Dvě nedorazily vůbec, ale peníze vrátili 25.1. jen za jednu, druhé dvě položky jsem se pokusila reklamovat, ovšem reklamace teplákové soupravy byla zamítnuta, druhá reklamace je stále v řešení. Peníze za dosud neobdržené zboží jsem dosud neobdržela.

Chci se s Vámi domluvit, jak toto řešit, kam poslat reklamované zboží, a vrácení peněz.
Thirová

Dětské roztomilé teplákové kalhoty Cattiee Barva: Black, Velikost: 3 roky 1 239 Kč 2 Dětské roztomilé teplákové kalhoty Cattiee Barva: Gray, Velikost: 3 roky 1 239 Kč 3 Chlapecké triko s fluorescentním obrázkem Motiv: Batman, Velikost: 5 let 1 281 Kč 4 Dětská souprava GTA Barva: color 3, Velikost: 10 let 1 819 Kč

Tepláková souprava - rozdílnost barev - mnou vrácení zboží a e-shopem vrácení peněz
Tepláky - šedé - nedorazily - e-shopem vrácení peněz
Tepláky - černé - neodpovídá velikost - mnou vrácení zboží a e-shopem vrácení peněz

3.3.2020 09:49, před 5 lety

Nebylo-li dodáno kompletní zboží, jedná se o vadu a spotřebitelka by měla uplatnit reklamaci. Prodávající je následně povinen tuto vadu odstranit postupem dle § 2169 odst. 1 občanského zákoníku. V daném případě dodat chybějící zboží v souladu s kupní smlouvou. Pokud by to nebylo možné, má spotřebitelka právo odstoupit od smlouvy. Spotřebitelka také může místo výše uvedeného požadovat přiměřenou slevu. Reklamaci (včetně odstranění vady) je prodávající povinen vyřídit nejpozději do 30 dní od jejího uplatnění.

Nepodaří-li se spor vyřešit smírnou cestou, má spotřebitelka možnost obrátit se na mimosoudní řešení sporů při České obchodní inspekci. Více informací o mimosoudním řešení sporů je možné vyhledat na webové adrese www.adr.coi.cz.

5.4.2020 13:17, před 5 lety